Cadde Çağlar Ertuğrul: Nihai hedefim Hollywood

Çağlar Ertuğrul: Nihai hedefim Hollywood

11.11.2021 - 15:16 | Son Güncellenme:

Çağlar Ertuğrul, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Hedefini açıklayan başarılı oyuncu, "Hollywood'a gitmek bedava, asıl mesele orada tutunabilmek ve devam edebilmek" dedi.

Çağlar Ertuğrul: Nihai hedefim Hollywood

Çağlar Ertuğrul, "Legoları çok seviyordum. Benim çocukluğumda Türkiye’de çok fazla çeşidi bulunmuyordu, babam her yurt dışına çıktığında en son çıkanlarından alıp getiriyordu. Ailem yeni modeller geldiği zaman 'Bu oyuncakla birkaç ay idare eder' diye düşünüyordu ama birkaç saat içerisinde bitirip, 'Yenisi yok mu?' diye sorardım" sözleriyle çocukluk yıllarını anlattı.

Haberin Devamı

"ÇOK FAZLA EŞEK ŞAKASI YAPAN BİR ÇOCUKTUM"
Yine çocukluk yıllarında kendisi için “saman altından su yürüten” deyiminin sık kullanıldığını dile getiren oyuncu, "Bunun sebebi aslında çok fazla eşek şakası yapan bir çocuk olmamdan kaynaklanıyordu. Hem çok fazla hem de gerçekten eşek şakası olarak tabir edilecek şakalar yapıyordum" ifadeleriyle stüdyodaki herkesi güldürü.

Üniversite sınavları sebebiyle basketbol oynayamayı bıraktığını anlatan Ertuğrul, "Üniversiteden sonra makine mühendisliği de yapmadım. Pişmanlık değil belki ama 'Basketbolu bırakmasaydım nasıl bir hayat çizgim olurdu?' diye zaman zaman merak etmiyor değilim" şeklinde konuştu.

"KENDİMİ CİDDİYE ALMAM"
Samimi itiraflarda bulunan Çağlar Ertuğrul, "Ortamda benden çok başkasına gülünürse bozulmam, aksine yük kalkar üstümden. Komik ortamı severim. Kendimi ciddiye almam zaten, kendini ciddiye alan insanı da sevmem" açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, İbrahim Selim'in "Hakkında çıkan saçma bir magazin haberi var mı?" sorusuna, “Var, hatta çıkan ilk haberimdi muhtemelen magazinde. 'Dağ' filmi çıkacağı zaman bir gazetede ‘Türk filminde çakma Hollywood yıldızı’ diye başlık atılmıştı. Hani sanki filmde Jake Gyllenhaal’in adı yazıyor ama ben oynamışım gibi bir haberdi" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"HAYALİM HER ZAMAN SİNEMAYDI"
Hayalinin tiyatro yerine sinema olduğunu vurgulayan oyuncu, "Hayalim hep sinema oldu, tiyatro değil, hatta direkt yönetmenlikti hayalimde olan. Ancak işin mutfağını da görmek adına üniversitedeyken okulun tiyatro kulübübe girdim. Oyunculuk konusunda güzel geri bildirimler alıp, 'Yönetmenliğini daha sonra da yapabilirsin' gibi yorumlar duyunca bu kanaldan devam etmeye karar verdim" açıklamasını yaptı.

İleriye dönük nihai hedefinin Hollywood olduğunu belirten Ertuğrul, "Bu hedef ne kadar yakın ya da gerçekçi diye düşünürsek; gitmek bedava tabii, ama elbette orada tutunabilmek ve devam edebilmek asıl mesele. Bu söylediklerim kulağa çok hayalperest gelebilir ancak günümüzde daha kolay olduğunu düşünüyorum. Oralarda pastadan pay almaya çalışan çok kişi var ama oradaki pastalar da daha büyük. Birkaç irtibatım var oradaki kişilerle. Bakalım ilerleyen zamanlar neler gösterecek?" ifadelerini kullandı.