Cadde Çağrı diskalifiye mi oldu? Çağrı Atakan, Survivor 2021'den elendi mi?

Çağrı diskalifiye mi oldu? Çağrı Atakan, Survivor 2021'den elendi mi?

12.03.2021 - 00:29 | Son Güncellenme:

Survivor Çağrı'nın kavga ettiği görüntüler seyircinin gündemine oturdu. Survivor 2021 yarışmasının 44. bölümünde Çağrı Atakan'ın Steven karşısında hayli gergin davranışı çok konuşuldu. Müdahale eden sunucu Murat Ceylan'a söyledikleri de Acun Ilıcalı tarafından sert tepkiyle karşılandı. Peki, Survivor Çağrı elendi mi?

Çağrı diskalifiye mi oldu Çağrı Atakan, Survivor 2021den elendi mi

TV8'in sevilen yarışma programlarından Survivor 2021 tüm hızıyla sürerken, yarışmada gergin anlar da çok konuşuluyor. Bir süre önce Survivor Çağrı gönüllüler takımı ile dozu yüksek olan bir tartışma yaşamıştı. Programın 44. yeni bölümünde ise başka bir kavga ile adından söz ettiren Survivor Çağrı Atakan'ın, sunucu Murat Ceylan'a karşı çeşitli sözler sarf ettiği görülüyor. 45. bölüm fragmanında ise Ilıcalı'nın karar vermesini istediği Çağrı, son sözü söylüyor. Çağrı Atakan, Murat Ceylan'a ne dedi? 

Haberin Devamı

SURVİVOR ÇAĞRI ATAKAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor yarışması 9 Mart Salı günü iletişim ödülü ve ardından eleme konseyi ile yayında olacak. 43. son bölüm sonrası yayımlanan 44. yeni bölüm fragmanında Çağrı Atakan'ın oyun sırasında yaşadığı gerginlik ekrana yansıyor. İletişim oyunu mücadelesi sırasında gönüllüler takımına Çağrı sert çıkıyor ve özür dilemelerini istiyor. Gerginliğin artmasıyla araya giren Murat Ceylan'a da sinirlenen Çağrı Atakan, Ceylan'ın 'Çağrı yeter' demesiyle 'Ne yeter sana ne?' diye tepki gösteriyor.

Ünlüler takımının sakinleştirmeye çalıştığı Survivor Çağrı'ya, eleme konseyinde Acun Ilıcalı tepki gösteriyor. Ilıcalı, ''Ben arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum. Şimdi 'yarışmayı bırakıyorum' dersen mutlu olurum" şeklinde konuşuyor. 

Haberin Devamı

Salı günü ekrana gelen yeni bölümde Acun Ilıcalı, Çağrı'ya, ''Sana yapacağımız yaptırımı söylüyorum. Bizim bu konuyla ilgili kararımız şöyle: sen bundan sonraki 5 ödülden yararlanmayacaksın. Kafanda şunu da değerlendirmeni istiyorum. Ben bu sebepten seni yarışmadan elemem ama şu anda yarışmayı bırakıyorum dersen de mutlu olurum.'' dedi. Çağrı biraz düşünmek istediğini ve kararını sonra bildirmek istediğini belirtti.

11 Mart Perşembe günü ekrana gelecek bölüm öncesi yayımlanan 45. bölüm fragmanında acil durum konseyinde söz alan Çağrı Atakan göz yaşları içinde kararını açıklıyor. Yayımlanan bölümde her şeyi tek tek konuşan Çağrı Atakan, ' Kusura bakmayın Acun Bey, gurumu bir kenara bırakarak annemi mutlu etmeye devam edeceğim.'' diyerek Survivor 2021 macerasına kaldığı yerden yarışmayı sürdüreceğini bildirdi.