Cadde Camdaki Kız dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Konusu nedir, oyuncuları kimler?

Camdaki Kız dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Konusu nedir, oyuncuları kimler?

22.03.2021 - 12:35 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisi Kanal D'de yakın zamanda izleyici ile buluşacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı projenin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin yayın tarihinin belli olmasıyla birlikte "Camdaki Kız dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Konusu nedir, oyuncuları kimler?" sorusu sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Camdaki Kız dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak Konusu nedir, oyuncuları kimler

Kanal D iddialı bir diziyle daha seyirciyi buluşturuyor. Burcu Biricik'in başrolünde olduğu proje çok yakın bir zamanda izleyici karşısına geçiyor. Konusu, oyuncuları ve tanıtımıyla adından şimdiden bahsettiren Camdaki Kız dizisinin ayrıntıları yoğun şekilde aratılıyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız 8 Nisan Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Camdaki Kız romanının ana kahramanı Nalan'dır ve Nalan çocukluğu ve genç kızlığında sefalet çekmeyen ve sonrasında da zengin bir aileye gelin olarak giden bir karakterdir. Ancak bunca bolluğun ve bereketin içerisinde yüzü hiçbir zaman gülmez. Çünkü ailesi tarafından sevgi görmemiştir. Kocası tarafından da aynı sevgisizliğe maruz kalır. Bunun üzerine çocuğunu da daha doğmadan kaybedince Nalan, iyice kendi içine kapanan ve her şeyden elini ayağını çeken bir karaktere dönüşür. Ta ki karşısına Hayri çıkana dek... Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlamadır ve kitap tanıtımında; ''Nalan, hiç kimseden görmediği sevgi, ilgi ve alakayı Hayri’den görecektir. Bu esnada kocasından da boşanmıştır. Hayri ile yedi yıl boyunca süren bir ilişki yaşayacaktır. Ancak bahtsız kaderi Nalan’ın peşini burada da bırakmaz.

Haberin Devamı

OYUNCULARI KİMLER?

Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.