Cadde 'Çapkınlık doğru insanı bulana kadar'

'Çapkınlık doğru insanı bulana kadar'

06.06.2019 - 13:47 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Rafet El Roman, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Kıbrıs Les Ambassadeurs Hotel’de sahne aldı. Açık havada konser veren El Roman’ı yaklaşık 1500 kişi dinledi.

Çapkınlık doğru insanı bulana kadar

Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen Rafet El Roman, “Şarkılarımız bizi yaşatan, geriye kalan tek miras olacak. Müzik adeta bir zaman tüneli gibi. Örneğin 80’li yıllardan 'Can Bedenden Çıkmayınca' şarkısını dinliyoruz, Barış Manço aklımıza beliyor. 90’lı yıllarda bizim senelerimiz aklımıza geliyor. 90 yıllarda çıkan bizler iyi bir iz bıraktık. Şimdi gelenlerde o izleri göremiyoruz. Bizden bir şeyler alıp eskilerden bir şeyler alıp derliyorlar ama mutlaka yeni bir nesil gelecektir müzik adına” dedi.

Haberin Devamı

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"
Zaman zaman yaptığı çapkınlıklarla anılan şarkıcı, “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorusuna, "Evlilik çok ciddi, güzel bir müessese. Şu anda evlenmeyi düşünmüyorum. Son basın toplantısında çapkın olduğum söylendi, ben de 'Çapkınlık doğru insanı bulana kadardır' dedim. Kadın erkek fark etmez. Hepimiz zaten dengimizi hayat arkadaşımızı arıyoruz. Onu bulduğumuzda hemen hayatlarımız değişebilir" yanıtını verdi.

"KİMSEYLE HUSUMETİM YOK"
Eski kayınpederi Atilla Kaplakarslan’a hakaret ettiği gerekçesiyle davalık olan Rafet El Roman, ılımlı açıklamalarda bulundu. Dava süreciyle ilgili konuşmasının doğru olmadığını belirten şarkıcı, “Hukuki boyut devam ediyor. Bu konuda konuşmayı uygun görmüyorum. Çok zaman geçti. Aslında olayın kapanmasını, herkesin mutlu huzurlu hayatlarına devam etmesini istiyorum. Geçmişte küslüklerimiz olabilir. Şimdi ne güzel bayram. Hiç kimseyle bir husumetim yok” ifadelerini kullandı.

Yazarlar