Cadde Cem Yılmaz'dan 'kaset' esprisi!

Cem Yılmaz'dan 'kaset' esprisi!

11.11.2017 - 16:30 | Son Güncellenme:

36. Uluslararası Tüyap Kitap Fuarı'nda kardeşi Can Yılmaz ve oyuncu Zafer Algöz'le birlikte kitap imzalayan Cem Yılmaz, "Burada gerçek muhatabımla buluşuyorum, o çok güzel bir şey" dedi.

Cem Yılmazdan kaset esprisi

Komedyen Cem Yılmaz, 36. Uluslararası Kitap Fuarı'nda kitaplarını imzaladı. Kardeşi Can Yılmaz ve oyuncu Zafer Algöz ile birlikte bir yayınevi tarafından düzenlenen imza törenine katılan ünlü komedyen, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, "Kitap fuarı çok güzel bir yer. Çok güzel insanlarla karşılaşıyorum. Burada gerçek muhatabınla buluşuyorsun, o çok güzel bir şey. Çünkü bizim yaptığımız işlerin gerçek muhatabı buradaki bu parlak insanlar, parlak çocuklar" dedi.

Vizyonda 'Ayla', 'Mutluluk Zamanı', 'Yol Ayrımı' gibi çok güzel filmler olduğunu söyleyen Cem Yılmaz, "Ocağa kadar böyle gidecek inşallah. Ocak'ta da biz o güzel seyirciyle buluşacağız. Nisan'a kadar oynarız tahmin ediyorum" diye konuştu.

"KASETİNİ PİYASAYA SÜRECEĞİZ"

Bir okurunun imzalatmak için kitap ile birlikte getirdiği kasetlerini imzalayan Cem Yılmaz, "Kasetlerim çıkmış" esprisini yaptı. Okuru da, "Evet, piyasaya süreceğiz" diye karşılık verdi.