Cadde CEMiYETi BULUŞTURAN AÇILIŞ

CEMiYETi BULUŞTURAN AÇILIŞ

28.12.2014 - 19:32 | Son Güncellenme:

Cemiyet hayatının başarılı iş kadınlarından Zeynep Ilıcalı ve Melda Aksu, Levent’teki yeni showroom’larını yılbaşı konseptiyle açtı.

CEMiYETi   BULUŞTURAN   AÇILIŞ

Özel ve şık tasarımların sergilendiği mekanın açılışına katılanlar, hem yeni yılı kutladı hem de alışveriş yaptı.

Haberin Devamı

THANX CO LEVENT’TE YENi OFiSiNi ACTI

Dekoratif ve özel tasarım objelere ev sahipliği yapan Thanx Co, Levent’teki yeni mağazasını yılbaşı konsepti ile açtı

Son yıllarda yapmış olduğu mimari projeler kadar dünyanın çeşitli ülkelerinden getirdiği farklı aksesuvar, aydınlatma ve dekoratif objelerle adından söz ettiren Thanx Co/Thanx Mimarlık firması, Levent’teki yeni ofisinin açılışını önceki gün gerçekleştirdi.
Ev sahipliğini Zeynep Ilıcalı ve Melda Aksu’nun yaptığı açılışa, cemiyet hayatının tanınmış isimleri büyük ilgi gösterdi. Aralarında; Gülben Ergen , Pervin Ersoy, Aylin Yılmaz, Burcu Erçil, Nuran Erçil, Sitare Akdilek, Revna Demirören, Yelda Demirören, Saba Tümer, Elif Gönlüm, Aslı Çini, Zehra Şahin, Aslı Pehlivanlar, Hülya Kalyoncu, Hande Acar, Işıl Reçber, Feryal Gülman, Mustafa Taviloğlu, Engin Keçeli, Fulya Gündoğdu, Asuman Güreli, Ayse Kucuroğlu, Elif Gönlüm ve Pınar Altuğ’un da olduğu konuklar rengarenk ve farklı ürünlerle dolu show-
room’u gezerken sevdiklerine hediye almayı da ihmal etmediler.

ÖZEL VE ŞIK TASARIMLAR

Açılış yılbaşı haftasına denk geldiği için konsept yeni yıl ağırlıklıydı. Yaldızlı ve rengarenk kadehler, mumlar, şamdanlar, değişik motiflerle bezeli yemek takımları, iç ve dış mekan aydınlatmaları, Toms Company’nin mobilya ve aksesuvarları, Bonjour Mon Coussine marka yastıklar, Baci Milano marka suplalar, özel tasarım bokja koltuklar, Seletti marka dekoratif objeler ve Van Roon sehpalar büyük ilgi gördü.