Cadde Cimilli İbo kimdir, gerçek adı ne? Cimilli İbo kaç yaşında? İşte, son durumu...

Cimilli İbo kimdir, gerçek adı ne? Cimilli İbo kaç yaşında? İşte, son durumu...

29.07.2021 - 20:01 | Son Güncellenme:

Cimilli İbo hasta mı? Geçen yıl koronavirüs sebebiyle bir süre yoğun bakımda kalan sanatçı Cimilli İbo rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Cimilli İbo'nun sağlık durumunun kritik olduğu iddia edildi. Peki, Cimilli İbo kimdir, kaç yaşında?

Cimilli İbo kimdir, gerçek adı ne Cimilli İbo kaç yaşında İşte, son durumu...

Geçen yıl koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınan İbrahim Özer 'Cimilli İbo' sağlığına kavuşmuştu. Sanatçıdan kötü haber geldi. Yeniden rahatsızlanan Cimilli İbo yoğun bakıma alındı. Özer'in böbrek yetmezliği ve kanında aşırı enfeksiyona rastlandı.

Haberin Devamı

CİMİLLİ İBO SAĞLIK DURUMU

Yoğun bakımda tedavisi devam eden müzisyen için dostları yardım çağırısında bulundu. İstanbul Başkent Üniversite Hastanesi’nde bulunan Cimilli İbo için 0+RH VE 0-RH trombosit kana ihtiyaç olduğu öğrenildi.

CİMİLLİ İBO KİMDİR?

Karadeniz müziğinin sevilen ismi İbrahim Özer, Cimilli İbo olarak tanınmaktadır. Cimilli İbo 12 Mayıs 1972 Trabzon doğumludur. Sibelim, Cayır Cayır Yanayi, Kakara Kikiri,Şakacı, Oyna, Cimilli İbo ve Fıkralar, Konser Coşkusu, Hasretim Hepinize, Benida/ Esma Hala, Sevdalı, Cimilli'nin Düzüne/ Ağla Yüreğim Ağla, Kemençe, Yalan Dünya Boş ve Sallama Çayı gibi albüm ve çalışmalara imzasını attı.