Cadde ÇOK EĞLENDi ÇOK EĞLENDiRDi

ÇOK EĞLENDi ÇOK EĞLENDiRDi

24.08.2013 - 19:00 | Son Güncellenme:

Sezen Aksu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Stand-up şovları aratmayan şov, konukları, dekoru ve sürprizleriyle izleyenleri adeta kendinden geçirdi

ÇOK EĞLENDi ÇOK EĞLENDiRDi

Minik Serçe, Fahir Atakoğlu ve orkestrasıyla beş bin kişiye seslendi. Sanatçı, ilk sürprizini ‘Firuze’ şarkısında yaptı. Sahneye davet ettiği Atilla Özde-miroğlu, kemanıyla Aksu’ya eşlik etti. Ardından sesine ne kadar hayran olduğunu belirttiği ve “Kayıp Şehir” dizisiyle tanınan Ayta Sözeri’yi konuk etti.

Haberin Devamı

“Sayemde jilet gibi oldu”Daha sonra sahneye Emel Müftüoğlu çıktı. Sezen Aksu, Müftüoğlu’nun seslendirdiği “Hovarda” şarkısını, bir gece kulübünde yazdıklarını anlattı. İkilinin esprileri, seyirciyi çok güldürdü. Konu, Aksu’nun et ürünleriyle arasının pek iyi olmadığına geldiğinde Minik Serçe, eski sevgilisi Önder Fırat’ı da anmadan geçemedi. Şarkıcı, “Önder komşuya giderdi, ‘Sizde et var mı?’ diye. Dışarıdan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama adam hayal kırıklığına uğradı. Açlıktan ölüyordu. Bana geldiğinde 95 kiloydu, 80’e indirdim. Hâlâ jilet gibi dolanıyor ortalarda” diye konuşunca herkesi kahkahaya boğdu.
Sezen Aksu’nun esprilerinden şarkıcı Tuğba Özerk de nasibini aldı. Özerk’i gören şarkıcı, “Tuğba’ya ilk şarkı söylettiğimde 11 yaşındaydı. Ağzı burnu birbirine karışmıştı” diye takıldı. Fatih Cesur’la nişanlanan şarkıcıyı “Kız yine mi evlendin? Ben de öyle yaptım, hep evlendim. Sonra ne oldu dersen, kader...” diyerek güldürdü. Sezen Aksu’yu izlemeye gelenler arasında İzzet Çapa, Ebru Cündübeyoğlu, Büşra Pekin, Sedef İybar ve Ayşe Özyılmazel de vardı.

Haberin Devamı

SERKAN ÖZTÜRK