Cadde 'Daha büyük bir aşkla Kerem'e sarılacağım'

'Daha büyük bir aşkla Kerem'e sarılacağım'

05.05.2018 - 11:04 | Son Güncellenme:

Oyuncu Wilma Elles, kendisiyle klip çekmek isteyen biriyle iş görüşmesi yaparken çekilen fotoğraflarının basına servis edilmesine tepki gösterdi.

Daha büyük bir aşkla Kereme sarılacağım

Wilma Elles, 'Bütün Güller Annem Kokuyor' klibinde rol aldığı Ali Ata'yla görüntülendikten sonra eşi Kerem Göğüş'le boşanacakları şeklinde çıkan haberlere isyan etti.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarının fotoğrafını 'Ailem benim. Sizi çok çok seviyorum' notuyla paylaşan güzel oyuncu, Sabah Gazetesi'ne şu açıklamayı yaptı:
"Gündüz vakti herkesin içinde biraz yürüyüş yapıp sonra da iş sohbeti edip kahve içerken çekilen görüntülerin çarpıtılarak, yeni klip çekimi yaptığımız bir iş arkadaşımla ilgili 'Kafaları karıştırdı' diye lanse edilmesini özel hayatıma ve iş hayatıma saygısızlık olarak görüyorum ve çok üzülüyorum.

Bu görüntülerin kim ya da kimler tarafından ne kasıtla çekilmeye çalışıldığını bilmiyorum. Bir kadın; arkadaşlarıyla sokakta, lokantada, bir ortamda konuşmasını art niyetli ve gerçeği yansıtmayan haberlere malzeme yapıp yıpratmayın. Her gün daha büyük aşkla Kerem'e ve aileme sarılacağım."