Cadde 'Dişlerini fırçalamayan biri ilk kez Oscar alacak'

'Dişlerini fırçalamayan biri ilk kez Oscar alacak'

12.01.2017 - 11:54 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ben Affleck, Oscar adayı olmasına kesin gözüyle bakılan kardeşi Casey Affleck için "Oscar alırsa ilk kez dişlerini fırçalamayan biri Oscar almış olacak" dedi.

Dişlerini fırçalamayan biri ilk kez Oscar alacak

'Jimmy Kimmel Show’a katılan Ben Affleck, kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Casey Affleck hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

‘Yaşamın Kıyısında’ (Manchester by the Sea) filmiyle Altın Küre’de 'Drama dalında en iyi erkek oyuncu' ödülünü kazanan ve Oscar’a aday olmasına kesin gözüyle bakılan kardeşi Casey Affleck hakkında konuşan ünlü oyuncu, kardeşinin çocukluk dönemine ait gerçekleri ortaya döktü.

44 yaşındaki yıldız, "Casey (sağdaki) Oscar’a aday adayı. Kazanırsa bu ödülü alan ilk ağabey-kardeş olarak tarihe geçebiliriz. Sadece bu da değil. Kazanırsa 10-14 yaşları arasında dişlerini fırçalamayan biri ilk kez Oscar alacak. Kelebeklerden korkan bir insan ilk kez Oscar alacak. Belki de ağabeyine ‘Geleceğe Dönüş filmi gerçek mi?’ diye soran biri ilk kez Oscar alacak" şeklinde konuştu.

Ben Affleck’in esprili bir göndermede bulunduğu düşünülse de, 74'üncü Altın Küre konuşmasında Casey Affleck kendisine teşekkür etmediği için dargın olduğu iddia ediliyor.