Cadde DISNEYLAND iSTANBUL’A TAŞINIYOR

DISNEYLAND iSTANBUL’A TAŞINIYOR

22.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

‘Disney On Ice - Disneyland Macerası’, 29 Eylül - 10 Ekim arasında Abdi İpekçi Arena’da İstanbullu çocuklar ve aileleriyle buluşacak.

DISNEYLAND iSTANBUL’A TAŞINIYOR

2 - 12 yaş grubuna yönelik gösteri; Vahşi Orman Gezisi, Uzay Dağı, Çılgın Çay Partisi - Alis Harikalar Diyarında, Büyük Dağ, Karayip Korsanları, Perili Köşk, Dünya Küçük gibi eğlence ünitelerinden oluşuyor.
Heyecanlı bir macera
Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy ve Pluto artık bir değişikliğin zamanı geldiğine karar verirler ve Disneyland’a gitmek üzere bir plan hazırlarlar. Maalesef bu arada ‘Kötü Kalpli Kraliçe’nin başka planları vardır. Minnie’nin parmağını, dönen bir tekerliğe sıkıştırarak sihirli krallığı 100 yıllık bir uykuya sürükler. Hem de olanlardan habersiz
Donald’la birlikte! Mickey, Pluto ve Goofy, Disneyland’daki eğlence üniteleri arasında gezinirken, seyircilerin yardımlarıyla neler olduğunu, Minnie ve Donald’ın yardıma ihtiyaçları olduğunu fark eder. Sonrasında, ‘İnanılmaz Aile’den destek alırlar. Ve böylece bütün kahramanlar cesurca kötü kalpli cadının peşine düşer. Minnie ve Donald’ı uykularından kurtararak sihri yeniden oluştururlar.