Cadde Diva'nın önlenemez düşüşü!

Diva'nın önlenemez düşüşü!

27.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

BRITT ödül töreninde sahne alan Madonna, pelerinin azizliğine uğrayarak düştü. 57 yaşındaki şarkıcının hemen toparlanarak performasına devam etmesi büyük övgü aldı

Divanın önlenemez düşüşü

İngiltere’nin Grammy’leri olarak anılan BRIT Ödülleri, önceki akşam Londra O2 Arena’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu senenin öne çıkan ve listelere hükmeden iki erkek pop şarkıcısı, Ed Sheeran ve Sam Smith’in İngiliz olmaları, ödüllere dünya çapında özellikle sosyal medyada ilgiyi arttırdı. Ünlü isimlerden oluşan bir performans programı hazırlayan yapımcılar, popun zirvesindeki ABD’li şarkıcı Taylor Swift, Kanye West ve en son 20 yıl önce BRIT Ödülleri’nde sahne almış Madonna’yı sahneye çıkardı.
Yoganın mükâfatı
Ancak Madonna’nın 20 yıl sonra gerçekleşen BRIT buluşması, istenildiği gibi gitmedi. Yeni albümü ‘Rebel Heart’tan ‘Living for Love’ı seslendiren sanatçının sahne şovunda, “I let down my guard” (Gardımı indirdim) mısrasını söylerken bir dansçının pelerinini çekerek çıkarması gerekiyordu. Ancak Armani imzalı matador kostümündeki dev pelerin, çekilip çıkmayınca Madonna sahneden aşağıya uçtu. Bu sene 57 yaşını bitirecek olan 36 yıllık kariyere sahip tecrübeli sanatçı, bu talihsiz anda yıllardır beden sağlığına verdiği büyük değerin ve yoganın adeta mükâfatını aldı. Hemen ayağa kalkıp öfkeyle pelerinden kurtulan Madonna, biraz sarsılsa da yarı yaşındaki birçok kişinin beceremeyeceği şekilde, etkilenmeden performansını tamamladı ve büyük alkış aldı. Düşüş anında şarkının kesilmesi de, Madonna’nın playback yapmadığına kanıt oldu. Sanatçının düşüşü sosyal medyayı salladı, hashtagler havada uçuştu. Madonna da gece Instagram’dan “Pelerinim çok sıkı bağlanmış, ama hiçbir şey beni durduramaz!” mesajıyla bir fotoğraf paylaşıp geçmiş olsun dileklerini kabul etti.
Rap mi pantomim mi?
Gecede başka öne çıkan olay da, Kanye West’in ilk kez seslendirdiği, çıkış tarihi belli olmayan yeni albümünde yer alacak ‘All Day’in televizyon yayınında sık sık kesilmesi oldu. İzleyiciler tarafından gecenin en iyi performansı denilen bölümde West İngiliz rapçiler ve alev makinalarıyla etkileyici bir şova imza atarken, gösteriyi televizyondan izleyenler, sesin sık sık kesilmesi nedeniyle sosyal medyadan “Kanye West rap’ten ziyade pantomim yapıyora benziyor,” yorumunda bulundu. Favoriler Ed Sheeran ve Sam Smith, geceden ikişer ödülle ayrıldı. İngiltereli olmayan sanatçılara verilen En İyi Uluslararası Sanatçı ve En İyi Uluslararası Grup ödüllerine Taylor Swift, Pharrell Williams ve Foo Fighters layık görüldü.