Cadde Dizi ödül getirdi

Dizi ödül getirdi

09.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gökçe Bahadır, ‘Ufak Tefek Cinayetler’deki performansıyla, ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı. Bahadır, oyunculuğun ve şarkı söylemenin kendisini motive ettiğini belirtti.

Dizi ödül getirdi

Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji tarafından düzenlenen ‘Best of Kültür 2018 Ödül Töreni’, önceki akşam gerçekleşti. Öğrencilerin oylarıyla belirlenen ödüller, aralarında Gökçe Bahadır, Ziynet Sali ve Oğuzhan Koç’un da bulunduğu ünlülere takdim edildi. ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne Bahadır, ‘En İyi Yabancı Single Ödülü’ne Ziynet Sali ve ‘En İyi Erkek Pop Şarkıcısı Ödülü’ne de Oğuzhan Koç layık görüldü.

Haberin Devamı

Başrolü paylaştığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisi de ödül alan Gökçe Bahadır, sahnede duygusal anlar yaşadı. Öğrencilik yıllarına dair anılarını anlatan Bahadır, oyunculuk kadar şarkı söylemenin de kendisini heyecanlandırdığını ve motive ettiğini söyledi. Bahadır, albüm sürprizi yapabileceğini de belirtti. Renkli kıyafetiyle dikkat çeken Sali ise aşk hayatının kötü gittiğini ve ölene kadar yalnız kalacağını esprili dille ifade etti.

Dizi ödül getirdi