Cadde Ebru Gündeş'in yeni yıl hüsranı

Ebru Gündeş'in yeni yıl hüsranı

27.12.2013 - 09:40 | Son Güncellenme:

Ebru Gündeş, dostlarına yılbaşı için aldığı 300 bin liralık hediyeyi milyoner eşi yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanınca iade etti.

Ebru Gündeşin yeni yıl hüsranı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, lüks yaşamı ve pahalı harcamalarıyla sürekli gazetelerde yerini aldı.

Haberin Devamı

Gündeş, yılbaşı için de büyük hazırlıklar yaptı. 300 bin liralık hediye aldı.

Gündeş özellikle çok büyük harcamalarını, Azeri işadamı Reza Zarrab ile evlendikten sonra yapmaya başlamış eşi tarafından kendisine yarış atları ve yalı hediye edilmişti.

HER ŞEY TEPETAKLAK OLDU

Ancak Gündeş'in morali, geçtiğimiz günlerde iyice bozuldu. Çünkü eşi Rıza Sarraf, yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alındı ve tutuklandı. Kimileri yargısız infaz yoluna gidip Gündeş'i eleştirirken, sevenleri ise ona destek mesajları yağdırdı.

"BU DURUMDA YILBAŞI KUTLAYACAK DEĞİLİM"

Gündeş, bugüne kadar kazandıklarını yardıma ihtiyacı olanlarla paylaştı. Bu yılbaşı için de eşini dostlarını ve ihtiyacı olanları hediye yağmuruna tutmak istedi. 17 Aralık operasyonu öncesi Kanyon Vakko mağazasından yılbaşı için 300 bin liralık alışveriş yaptı. Çantalar, saatler, kravatlar, ev süs eşyaları, giyişiler alan sanatçı, bunların hepsini hediye paketi yaptırdı. Ancak eşi tutuklanınca morali allak bullak oldu.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçının, tüm hediyeleri birkaç gün önce şoförüyle mağazaya geri gönderdiği öğrenildi. "Ben bu durumda yılbaşı kutlayacak değilim" diyerek yakın dostlarına dert yandığı belirtildi.

Takvim

Yazarlar