Cadde Ebru Şahin'den Cedi Osman paylaşımı: Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim

Ebru Şahin'den Cedi Osman paylaşımı: Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim

09.04.2022 - 13:49 | Son Güncellenme:

Şimdilerde ATV'de yayınlanan 'Destan' adlı dizide başrol oynayan Ebru Şahin, bir süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile aşk yaşıyor. Ayrı ülkelerde yaşasalar da mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden güzel oyuncu, sevgilisinin yeni yaşını Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla kutladı.

Ebru Şahinden Cedi Osman paylaşımı: Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim

Final yapan 'Hercai' dizisinde canlandırdığı 'Reyyan' karakteriyle büyük bir şöhret yakalayan Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, evlilik yolunda ilk adımı geçtiğimiz aylarda atmıştı.

Haberin Devamı

Aşkları 2020 yazında Alaçatı’da başlayan çiftten Ebru Şahin, Kapadokya'da sevgilisine "Evet" yanıtını vermişti. 

Ebru Şahinden Cedi Osman paylaşımı: Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim

"YANIMDA OLMASI EN GÜZEL HEDİYE"
Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'de araçlarıyla seyir halinde objektiflere takılan ünlü çift, durdukları sıra da basın mensuplarının sorularına cevap vermişti. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü ayrı geçirdiklerini ifade eden Cedi Osman, "Ben Amerika'daydım. Ama bizim için 14 Şubat, 16 Şubat oldu. Telefi ettik" demişti.

27 yaşındaki güzel oyuncu Ebru Şahin ise, konuyla ilgili, "Cedi'nin İstanbul'a gelmesi, şu an yanımda olması en güzel hediye" şeklinde konuşmuştu. Evlilik haberlerinin hatırlatılması üzerine Cedi Osman, "Planlı bir şey yok şu an açıkçası. En doğru zamanda olacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Ebru Şahinden Cedi Osman paylaşımı: Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim

Haberin Devamı

"İYİ Kİ GÜLDÜN"
Ayrı ülkelerde yaşasalar da mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Cedi Osman, dün 27 yaşına bastı. Şahin de sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı.

Güzel oyuncu, paylaşımına; "İyi ki güldün, Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim. Seni seviyorum" notunu düştü. Müstakbel eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü basketbolcu ise "İyi ki hayatımdasın seni çok seviyorum" yorumunu yaptı.

"ONU GÖRDÜĞÜM GÜN BUNU BİLİYORDUM"
Öte yandan Cedi Osman, daha önce verdiği bir röportajda Şahin'e olan aşkından ve evlilik teklifi hakkında neler hissettiğinden bahsetmişti. Sözlerine, "Hayatımdaki en güzel şey..." şeklinde başlayan Cedi Osman, "Çok heyecanlıydım ve çok stresliydim. O benim için gerçekten çok özel" diye konuşmuştu.

Basketbolcu, cümlelerini, "O bir tane... Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay!" şeklinde noktalamıştı.

Ebru Şahinden Cedi Osman paylaşımı: Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim