Cadde Ece Erken atelli ayağıyla gezmelerde

Ece Erken atelli ayağıyla gezmelerde

16.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim, son olarak önceki gün Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerden soru kabul etmeyen Erken'in ayağındaki atel ise dikkatlerden kaçmadı.

Ece Erken atelli ayağıyla gezmelerde

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), 27 Ocak'ta Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Ece Erken, şimdilerde zor günleri atlatmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

"EN BÜYÜK SEBEBİM SENSİN"

Bir süredir içine kapanan sadece sosyal medya aracılığıyla sevenleriyle iletişime geçen Ece Erken, geçtiğimiz aylarda oğlunun doğum gününü kutladığı bir paylaşım yapmıştı. Instagram sayfasından Eymen'in fotoğraflarını peş peşe yayınlayan Erkeni şu mesajı yazmıştı:

Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et... Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbimin emaneti biricik oğlum... Senin enerjin, senin gülen gözlerin, senin sevgin olmasaydı ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum. Şu an hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak abin de isterdi, seni yetiştirirken bana büyük destek oldu, Allah tekrar razı olsun ondan. İnşallah sen de adam gibi adam olacaksın, dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru. Seni çok ama çok seviyorum, Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. Yarın doğum günün, iyi ki doğdun, iyi ki... Nice mutlu senelere. 7 Nisan 2015...

Ünlü ismin binlerce beğeni alan bu gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden yüzlerce "doğum günü kutlu olsun" yorumları yağmıştı.

Ece Erken atelli ayağıyla gezmelerde

44 YAŞINA BASTI

Sonraki haftalarda ise 44'üncü yaşını oğluyla birlikte doğum gününü kutlayan Erken, duygu yüklü mesajını ve doğum günü fotoğraflarını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Erken, paylaşımına; "Bu gece doğum günüm... En güzel ve en özel kutlama hayatımın aşkıyla ve 20 küsur yıldır yaptığım gibi. Sizlerle paylaşmak istedim. Hayatta her şey bizim için ve her an her şeyi hepimiz yaşayabiliriz ama ne olursa olsun insanın kanadı, gayretiymiş, mümkün olduğunca, nefesim el verdiğince oğlum için kanadımı çırpmaya devam edeceğim ve Allah'ın izniyle evladımı en güzel şekilde yetiştireceğim, bu gece ve her gece en büyük duam hayırlı bir evlat. Bu vesileyle bugün doğan herkesin doğum gününü kutlarım" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

EKRANLARA DÖNÜYOR

Erken, önceki haftalarda bir takipçisinin "Ekranlara dönmeni dört gözle bekliyorum. Ne zaman göreceğiz seni ekranlarda?" sorusuna yanıt vermiş, ekranlara döneceği müjdesini; "Magazin programı değil. Görüşmeler var, az kaldı" sözleriyle duyurmuştu.

"AYAĞIM İKİ HAFTADIR ATELDE"

Tüm bunların ardından Ece Erken, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Alışveriş için geldiği Akmerkez çıkışı görüntülenen sunucunun ayağındaki atel ise dikkat çekti.

Ece Erken atelli ayağıyla gezmelerde

Cep telefonuyla görüşme yapan ve soruları kabul etmeyen Erken, sadece "Ayağım iki haftadır atelde" demekle yetindi. Sakat ayağına rağmen gezmeye çıkan ünlü isim, ardından aracına binerek oradan uzaklaştı.

YEDİ AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de sürpriz bir kararla nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift güzel haberi, 'Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla duyurmuştu.