Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

27.02.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

                                                                                                                                                                            

Haberin Devamı

Festival havası

İlkbaharın gelmesiyle birlikte, rahat ve hafif adımlar atmak isteyenlerin ilk tercihi olan sneakerler, flo.com.tr’nin ‘Sneaker Festivali’nde avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Sporda, yürüyüşte, gündelik yaşamın her anında modern duruşlarıyla sneaker tutkunlarına eşlik eden modeller, her stile ve zevke hitap ediyor.

Oyun zamanı

Çocukların bütüncül gelişimine katkı sağlamak için tasarlanan LEGO DUPLO setleri, küçük ellere keyifli ve rahat bir oyun deneyimi sunuyor. Birlikte oynamak, sosyal becerilerin ve empati kurma yeteneğinin geliştirilmesine de yardımcı olan ürün, çocuklarla ebeveynleri arasındaki bağı güçlendiriyor.

Editörün seçtikleri

İddialı seçkiler

Montblanc; kendi kültürel mirasından ilham alarak tasarladığı Montblanc M_Gram 4810 deri ürünler koleksiyonunda, M desenini kullanıcıların beğenisine sundu. Markanın yeni imza tasarımı olmaya aday bu orijinal desen, tüm ürünlerde kendini gösteriyor.

Haberin Devamı

Sarı tutkunlarına!

Kérastase, yeni Blond Absolu serisi ile sarışın olmak isteyen herkesi cesaretlendiriyor. Kırılmalara yatkın, incelmiş sarı saç, fazla işlem görmek zorunda kalan koyu, elektriklenen ve yoğun nem ihtiyacına sahip sarı saç... Yeni Blond Absolu serisindeki ürünler, sarışınların sorunlarını çözmek için özel olarak geliştirildi.

Bağışıklık dostu

Bitkisel New Life Natur D3 Spray, bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı... Bitkisel kaynaklı temiz içeriğiyle tüm aile tarafından güvenle kullanılabilen ürün, New Life Natur D3 Spray 400 ve 1000 IU iki formuyla günlük D vitamini ihtiyacını karşılamaya katkıda bulunuyor.

Editörün seçtikleri