Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

03.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Plaj koleksiyonu

Haberin Devamı

İpekyol ilk kez beachwear koleksiyonuyla modaseverlerle buluştu. Burcu Esmersoy’un enerji dolu stilinden yola çıkarak İpekyol tasarım ekibinin, uzun ve heyecanlı çalışmasının ardından hazırlanan Burcu Esmersoy for İpekyol Beachwear 2021 koleksiyonu, giyim ve aksesuar seçkisiyle plaj modasının nabzını tutuyor.

Etkileyici koku

Yasmina Beauty markasının Endorphins parfüm koleksiyonu, dört farklı kokusuyla gün boyu teninizde bıraktığı eşsiz notalarıyla, enerji dolu dünyanın kapılarını aralıyor. Gün boyu teninizde kalıcılık sağlayan, yüksek kaliteli içeriği ve esans oranıyla kozmetik tutkunlarına sunuluyor.

Eşit renk tonu

Sinoz, cilt tonunda eşitsizlik olan kadınlar için çözüm odaklı ve çok etkili Sinoz Retouch Ton Eşitleyici Krem ile karşınızda. Marka, efektif ürünlerine, kalıcı çözüm ve kadifemsi bir cilt için mucizevi dokunuş sunan ürünü ekleyerek, ürün gamını genişletti.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Kızılötesi koruma

Daylong, UVA ve UVB korumanın yanı sıra kolajenin parçalanmasına, cilt yaşlanmasının hızlanmasına ve serbest radikal oluşumunun artmasına sebep olan IRA’ya (kızılötesi) etkin koruma sağlamasıyla farklılaşıyor. Ürün, yüz ve vücut kullanımına uygun ürün çeşitleriyle yüksek koruma sağlıyor.

 Sağlık iksiri

Zade Vital Marine Kollajen’in ‘Sinerjik Sekizli’ gücü, yaz aylarına serinlik katan smoothie’lerle buluşuyor. Ürün aynı zamanda, ciltte zamanla azalan ve yapısı bozulan kollajeni yerine koymaya da yardımcı...

Yazarlar