Cadde EHLiYETi KAPTIRDI

EHLiYETi KAPTIRDI

02.12.2012 - 19:18 | Son Güncellenme:

Ece Erken önceki akşam çıktığı gece gezmesinin dönüşünde çevirmeye takıldı. Alkolmetreye üflemeyi reddeden Erken’in çabaları sonuçsuz kaldı; polis sunucunun ehliyetine el koydu

EHLiYETi KAPTIRDI

Rumeli Hisarı Günaydın Steakhouse’da yemek yiyen Ece Erken çıkışta gazetecileri görünce, “İş yok da beni çekmeye mi geldiniz?” diyerek aracına bindi. Alkollü şekilde direksiyona oturan Erken’in kâbusu, Ortaköy’de polise takılınca başladı.
Gazetecileri fark etmeyen Erken polislere, “Alkol aldım, gazeteciler gelmeden gideyim” dedi. Muhabirleri görünce polislere, “Kameralar varken üflemem, uzaklaşsınlar” diyerek ültimatom çeken Erken, daha sonra avukatını aradı ve alkolmetreyi karakolda üfleyeceğini söyledi.
Bir polis eşliğinde Arnavutköy Karakolu’na giden Erken’e refakat için, birlikte yemek yediği Oktay Derelioğlu ve eşi de geldi. Karakolda ağlayan ve polislere “Kameralar buradan gitsin, ne isterseniz yaparım” diyen Erken’in bu isteği de yerine gelmedi. Son olarak kan tahlili için Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne getirilen sunucu, burada kan verdi. Tahlilin ardından ehliyetine el konan Erken, karakola dönerek işlemleri tamamladı.

Haberin Devamı

EHLiYETi KAPTIRDI

EHLiYETi KAPTIRDI

EHLiYETi KAPTIRDI