Cadde Elektro kemanıyla hayran bıraktı!

Elektro kemanıyla hayran bıraktı!

06.09.2016 - 10:16 | Son Güncellenme:

Bodrum’daki Nikki Beach Club ve Halikarnas The Club’da performansını sergileyen 26 yaşındaki kemancı Suay Doğanay, şovuyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Elektro kemanıyla hayran bıraktı

Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından solist tenor Timur Doğanay’ın kızı Suay Doğanay, Bodrum Nikki Beach Club’da yaptığı keman şovuyla ayakta alkışlandı. 5 yaşında keman çalmaya başlayan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı keman bölümünü bitirdikten sonra, Haliç Üniversitesi Konservatuvarı ile İstanbul Marmara Koleji’nde keman eğitmenliği yapmaya başlayan Doğanay, bu yıl Bodrum’da dünyaca ünlü Nikki Beach Club ve Halikarnas The Club’da elektro kemanı ile misafirlere eğlenceli saatler geçirmelerini sağladı. Keman çalarken kendisini mutlu hissettiğini söyleyen Doğanay, en büyük hedefinin Belçika’da her yıl düzenlenen ve onbinlerce kişinin izlediği Tomorrowland Elektronik Müzik Festivali’nde Türkiye’yi temsil etmek olduğunu kaydetti. İlk kez 2010 yılında ünlü şef Cem Mansur yönetimindeki Türkiye Ulusal Gençlik Flarmoni Orkestrası ile Avrupa turnesine çıktığını anlatan Doğanay, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"5 yaşında babamın desteği ile çalmaya başladığım kemanımla Bodrum’da bu yaz yerli ve yabancı turistlere müzikal şovlar düzenliyorum. Çok beğenilmem benim için gurur verici. Ancak bir yandan üniversitede hocalık yaparken bir yandan da keman konusunda yüksek lisansımı yapmayı sürdürüyorum. Ayrıca prodüktörlük ve DJ’lik eğitimi alıyorum. Amacım kendi bestelerim ve yaptığım müziklerle keman konusunda ülkemi uluslararası alanda başarı ile temsil etmek." (dha)