Behlül’le yatıp Bihter’le uyananlara sesleniyorum; yeni yıla yeni dileklerle girelim. Bırakın ‘Aşk-ı Memnu’da kimin kimi öptüğünü, 2010’da sizi kim öpsün isterdiniz?

Tamam ben de seyrediyorum dizileri ama aklımı bir sonraki bölüme takıp da eve koşturarak gitmiyorum; baktım neredeyse bütün arkadaşlarım fanatik olmuş, bu sebeple birçoğundan soğudum. Yemeğe gidiyoruz geçen hafta, bir kız arkadaşım Digiturk’u arayıp kaçırdığı diziyi kaydetmelerini istedi. Ben tuhaf bakınca da “Ama bu bölüm çok önemli çünkü öpüşürken yakalandılar” diye açıklama yapmak zorunda kaldı.
Yılbaşında bizi kim öpsünSanki benim çok umurumda! Bu sezon diziler sayesinde birçok kişi öpüşmek eylemini ilk defa görüyor gibi davranıyor. Garip değil mi, sanki bir tek ben varım ülkede öpüşmüş! Ekrana kilitlenenler hiç mi öpüşmediler acaba, olabilir mi? Belki de ön sevişmeye ve oynaşmaya hasret kalan kadınlarımız, Bihter’in yaşadıklarını üzülerek değil de “Ah keşke benim de başıma gelse” diye hayıflanarak seyrediyordur. Yeni yıla girmek üzereyiz, herkese bol öpücüklü, sevgili, sevgilili günler diliyorum ve öpeceklerim ve beni öpmesini istediklerimin listesini veriyorum. Siz de kendinizi Ezel’le, Behlül’le sınırlandırmayın, büyük düşünün, büyük öpüşün...
Öpeceklerim ve beni öpmesini istediklerimin aynı kişilerden oluştuğunu fark ettim birden, isimlerde belirli bir sıralama yok. Sizin listelerinizi bekliyorum, bakalım aynı kişileri öpecek miyiz?
Barack Obama, Şeyh El Maktum, Tiger Woods, Robert Pattinson, James Franco, Bradley Cooper, Christian Bale, Dwayne Johnson, Idris Elba...

Haberin Devamı

En kısa zamanda en güzel olmak için 10 öneri
1-Solaryumdan uzak durun ama güzel bir ten rengi için cildinizi aynı zamanda nemlendiren ürünlerden kullanın. Uygulaması çok kolay, birkaç saatte yüzünüz ışıldayacak.
2-Duşa girerken aynı zamanda yüzünüze maske uygulayın, hem yıkanmış olur hem de cildinizi halletmiş olursunuz.
3-Çantanızda ayna, cımbız, allık, törpü bulundurun. Böylece aceleyle evden çıksanız bile hemen müdahalede bulunabilirsiniz, ilk yardım kitiniz yanınızda nasılsa.
4-Saçınızı doğal rengine yakın bir renge boya-tın. Böylece saç bakımını ihmal etseniz bile, dipleri çok koyu görünmeyecektir. Dipleri koyu renk saçlar çoktan out oldu!
5-Saçlar temiz değilse at kuyruğu yapın, uzun bir eşarpla bağlayın. Bu yıl moda zaten.
6-Gözlerinizi boyamak için fazla vaktiniz yoksa üzülmeyin zaten dumanlı gözler moda. Altlara koyu renk far sürün elinizle dağıtın, bitti.
7-Her ihtimale karşı yanınıza küçük bir saç spreyi, fazla bir eşarp ve az önce kullandığınız farı da almayı unutmayın.
8-Gece çıkacaksanız, gündüz yaptığınız makyajı sık sık tazeleyin. Böylece gece tekrar silmek ve yeniden yapmak zorunda kalmazsınız.
9-Muhakkak size en yakışan ruju sürün, acele-niz olduğu günlerde yeni renk ve tarz denemeyin.
10-Maniküre gidecek vakit bulamadıysanız, en yakın arkadaşınızla karşılıklı oturup hem dedikodu yapın hem de birbirinize cila sürün.

Haberin Devamı