Cadde 'En genç milyarder' seçildi ama çok mutsuz!

'En genç milyarder' seçildi ama çok mutsuz!

09.03.2019 - 11:21 | Son Güncellenme:

ABD'li magazin yıldızı Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde Forbes dergisi tarafından 'Dünyanın en genç milyarderi' seçildi. Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi, pırıltılı hayatına rağmen mutsuzlukla boğuşuyor.

En genç milyarder seçildi ama çok mutsuz

Şöhret ve zenginlik konusunda ailesindeki herkesi geride bırakan Kylie Jenner, adeta mutsuzluğun pençesinde kıvranıyor...

Haberin Devamı

Kylie Jenner'ın yakın arkadaşı Jordyn Woods, geçtiğimiz günlerde ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisiyle öpüştüğünü açıkladı. İhanet sonrası Khloe, çocuğunun babasından ayrıldı. Kylie ise en yakın arkadaşı ve ailesi arasında kalarak ne yapacağını şaşırdı. Bu skandalın ardından kendi erkek arkadaşının da onu aldattığı yolunda iddialar ortaya atıldı. Travis Scott'ın kendisini aldattığını düşünen Kylie, söylentilere göre büyük bir kavga çıkardı ve ortalığı birbirine kattı.

Ablası Kim Kardashian'la da kıskançlık yüzünden arası açılan Kylie, tüm bu zenginliğe rağmen aradığı huzuru bir türlü bulamıyor. Pahalı arabalar, evler, mücevherler gibi şeylere istediği an sahip olmanın kendisini hiç mutlu etmediğini belirten Jenner, bunlarla yaşadığı tatminin saniyeler sürdüğünü ve hemen ardından yeniden boşlukta hissettiğini açıkladı.