Cadde ENFES ROSTO YAPARIM LV’YE HAYRANIM!

ENFES ROSTO YAPARIM LV’YE HAYRANIM!

24.07.2014 - 19:21 | Son Güncellenme:

Kırmızı rujdan vazgeçmiyor, Julie Christie’nin attığı her adımı takip ediyor, sahip olduğu en pahalı parçanın siyah bir gitar olduğunu söylüyor... Oyuncu Sienna Miller, hayatının bilinmeyenlerini ‘Marie Claire’ dergisine anlattı.

ENFES ROSTO YAPARIM LV’YE HAYRANIM

“VAZGEÇEMEDİĞİM MEKANLARIM”

“Londra Queen’s Park’ta yaşıyorum. Hugo’s Caffe’de kahvaltı ediyorum. The Wolseley ve Mari Vanna Rus restoranı vazgeçilmezim. Manikür, pedikür ve masaj için de Cowshed’e gidiyorum. Dünya üzerinde daha rahatlatıcı başka bir mekan yok. ”

“Gözdelerim hiç değişmiyor
“Louis Vuitton ayakkabılara hayranım. Üç yıl önce Isabel Marant’dan bir tulum almıştım, o kadar rahat ve güzel ki, gittiğim her yere taşıyorum.”

“KEŞKE O FİLMDE BEN ROL ALSAYDIM”
“Thelma ve Louise’ dönüp dolaşıp
izlediğim ender filmlerdendir. Keşke o filmde ben oynasaydım.”

“Dünyada takdir ettiğim tek insan o”
“Çinli entelektüel ve insan hakları savunucusu Liu Xiaobo’nun asaletine ve bilgi birikimine hayranım. 2010’da Nobel Barış Ödülü aldığında ağlamıştım.”

“Neye vuruldum itiraf ediyorum...”
“Bugüne kadar satın aldığım en pahalı parça giysi değil, rengine vurulduğum simsiyah bir gitardı.”

“Makyaj çantamda aynı ürünler var”
“Bazen sadece kırmızı ruj sürüyorum. Nars Cosmetics Lipstick-Jungle Red ise favorim. Vücut bakımına büyük önem veriyorum. Dr. Hauschka Body Oil kurtarıcım. SkinCeuticals’ın Amorepacific ABC Serum’u da öyle. Aslında kozmetik ürünlere ihtiyacımız yok, mutlu kadın güzeldir çünkü...”

“Fırın yemeklerinde çok ustayım”
“Enfes rosto yaparım. Fırında patates ise spesiyalim. Çorbada da
fena sayılmam.”

“Hep onu taklit ettim”
“İddia ediyorum, Julie Christie’nin dünya üzerinde en büyük hayranı benim! Bir dönem eski fotoğraflarını toplayıp, onun gibi giyinmeye çalışırdım. Özellikle saç modellerimde hep onun izi vardır.”