Cadde Engin Altan Düzyatan, 'Romantik Komedi' için kararını verdi

Engin Altan Düzyatan, 'Romantik Komedi' için kararını verdi

01.05.2016 - 14:59 | Son Güncellenme:

2010 yapımı “Romantik Komedi” ve 2013 yapımı “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda”dan sonra, serinin üçüncü filmi için hazırlıklar başladı. Peki Engin Altan Düzyatan kimdir? Hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik...

Engin Altan Düzyatan, Romantik Komedi için kararını verdi

Kadroyu değiştirmek istemeyen yapımcı, ilk iki filmde başrolde olan Engin Altan Düzyatan’la bir kez daha masaya oturdu. Ancak iddiaya göre ünlü oyuncu, senaryoya ısınamadığı gerekçesiyle teklifi reddetti.

Haberin Devamı

Astronomik ücrete rağmen “hayır” yanıtından dönmeyen Düzyatan’ın bu yazı dinlenmeye ayıracağı, eşi Neslişah Alkoçlar ve ocak ayında dünyaya gelen oğulları Emir’le uzun bir tatil yapacağı söyleniyor.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 yılında İzmir'de doğmuştur. Engin Altan Düzyatan, tiyatroyla lisedeyken tanıştı. 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.

İlk olarak 2001 yılında gösterime giren Ruhsar adlı T.V. dizisinde rol alarak oyunculuğa başlayan Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum benim ve Alacakaranlık adlı dizilerle oyunculuk deneyimini arttırdı. Düzyatan'ın rol aldığı ilk sinema filmi ise Mehmet Altıoklar'ın yönettiği Beyza'nın Kadınları oldu.