Cadde Esra Dermancıoğlu 50 yaşında

Esra Dermancıoğlu 50 yaşında

09.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Fatmagül’ün Suçu Ne?' adlı dizisiyle parlayan oyuncu Esra Dermancıoğlu, önceki akşam 50'nci yaşını Nişantaşı’nda kutladı.

Esra Dermancıoğlu 50 yaşında

Delicatessen adlı mekanda gerçekleşen doğum günü partisine Gonca Vuslateri, Onur Büyüktopçu, Beren Saat ve Boran Kuzum gibi isimler katıldı. Doğum günü partisinden ayrılan Gonca Vuslateri’nin gözlükleri dikkati çekti. Muhabirlerin gözlükleriyle alakalı sorulara oyuncu, “Numaralı değil, dinlendirici” diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Selçuk Yöntem’le yeniden bir arada mı?
‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisindeki yengesini canlandıran Esra Dermancıoğlu’nu, Beren Saat de yalnız bırakmadı. Partiye eşi Kenan Doğulu olmadan katılan oyuncu, çıkışta Boran Kuzum ve Esra Dermancıoğlu ile birlikte objektiflere poz verdi. ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde birlikte oynadığı Selçuk Yöntem’le Netflix’te yayınlanacak diziyle 10 yıl sonra bir araya geleceği haberlerine Saat, “Ben varım ama Selçuk Yöntem için şu anda bir şey diyemem. Zamanla belli olur” dedi. Dostlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan Dermancıoğlu, “Arkdaşlarım, dostlarımla birlikte eğlendik, kutladık doğum günümü” dedi. EMRAH AKÇAAY