Cadde Estetik efsaneleri

Estetik efsaneleri

04.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Estetik danışmanı Şah Yaycı, kadınların güzelleşmek uğruna yaptıklarından örnek verdi. Yaycı, “Yer çekimine meydan okumak için amuda kalkanları biliyoruz” dedi

Estetik efsaneleri

Cemiyet hayatının tanınmış simaları estetikte son yeniliklerin anlatıldığı sohbette bir araya geldi. Doktor Cansel Yeni Kut’un konuşma yaptığı etkinlikte estetik danışmanı Şah Yaycı da bugüne kadar kadınların güzelleşmek uğruna denediği ilginç yöntemleri sıraladı:
“Dudağını her şişirttiğinde memelerinin de büyüdüğünü hissedenler var. Yer çekimine meydan okumak için günde bir saat amuda kalkanları biliyoruz. Diz üstü sarkıklarını gizlemek için ambalaj bandı kullanıyorlar. Sünnet derilerini kullanıp cilde maske yapanlar vardı.”

Haberin Devamı

ESTETİK KOMEDİSİ

Nişantaşı’ndaki etkinlikte buluşan estetik danışmanı Şah Yaycı ve Dr. Cansen Yeni Kut, yenilikleri anlattığı davette, anılarını da paylaştı

B randroom Nişantaşı, Saba Tümer’in moderatörlüğünde ‘PRP ve kök hücreyle estetikte son yenilikler’ konulu etkinliğe ev sahipliği yaptı. Estetik alanındaki yeniliklerin anlatıldığı toplantıda, genetik ve kök hücre uzmanı Cansen Yeni Kut ve estetik danışmanı Şah Yaycı, sektördeki son gelişmeleri aktardı. Davete, Demet Sabancı Çetindoğan, Hediye Güral ve Sema Güral gibi isimler katıldı. Türk kadınının estetiği Ajda Pekkan’dan öğrendiğini söyleyen Şah Yaycı, kadınların güzelleşmek adına yaptırdığı ilginç yöntemleri anlatırken davetlileri güldürdü. Yaycı, karşılaştığı vakalardan bahsederken şöyle konuştu:
“Dudağını şişirttiğinde göğsünün de büyüdüğünü hissedenler var. Yer çekimine meydan okumak için günde bir saat amuda kalkanları biliyoruz.”