Cadde Expo 2016’da İbrahim Erkal ve Doğuş konseri!

Expo 2016’da İbrahim Erkal ve Doğuş konseri!

30.08.2016 - 14:37 | Son Güncellenme:

EXPO 2016 Antalya Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da arabesk müziğin sevilen isimi İbrahim Erkal ve popçu Doğuş konser verdi.

Expo 2016’da İbrahim Erkal ve Doğuş konseri

Dünyaca ünlü şarkıcı ve grupları ağırlayan Expo 2016 Antalya, yerli sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Expo alanındaki Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da, dün akşam fantezi, arabesk ve Türk Halk Müziği sanatçısı İbrahim Erkal ve pop şarkıcısı Doğuş, hayranlarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Ersin Düzen’in yaptığı gecede, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da ilk olarak sahneye Doğuş çıktı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Doğuş, izleyenlerin beğenisini topladı. ’Aklında Bulunsun’ isimli şarkısını omzuna astığı davulu çalarak söyleyen Doğuş, romantik parçalarıyla da Expo 2016 Antalya ziyaretçilerini mest etti.

Doğuş’tan sonra İbrahim Erkal, amfi tiyatroda sevenleriyle bir araya geldi. İlk olarak ’Sırılsıklam’ adlı şarkısıyla konserine başlayan sanatçı, ’Canısı’, ’Mihriban’ gibi dillerden düşmeyen parçalarını, hayranları için söyledi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Erkal, dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Yazarlar