Cadde Fuarda Yusuf Güney izdihamı

Fuarda Yusuf Güney izdihamı

02.09.2009 - 12:20 | Son Güncellenme:

.

Fuarda Yusuf Güney izdihamı

BU yıl 78'inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen Yonca Konserleri'nin sonuncusunda popçu Yusuf Güney sahneye çıktı. Yaklaşık 1000 kişi, kalabalık nedeniyle Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konsere giremedi.

Yaşar, Yüksek Sadakat, Öykü ve Berk konserlerinin ardından dün gece sahneye Yusuf Güney çıktı. Yaklaşık 4 bin kişinin girdiği Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda, koltukların haricinde yürüyüş alanları da dolunca kapılar kapatıldı. Kapı önüne yığılan yaklaşık 1000 Yusuf Güney hayranı, içeri giremedi. Fuar Açıkhava Tiyatrosu'na girmek isteyen ve duvarlara tırmanan bazı gençler ilginç görüntüler oluştururken, tepkilerin kapıları tekmeleme boyutuna varması üzerine, çevik kuvvetin yanı sıra atlı polisler de tiyatro önüne gelerek önlem aldı. Uzun süre kapıların açılmasını bekleyen Yusuf Güney hayranlarından büyük bölümü daha sonra ayrıldı. Bazıları ise Yusuf Güney'i dışarıdan da olsa dinlemeyi tercih etti.

Erken gelerek salonda yerini alan Yusuf Güney hayranları ise genç şarkıcının söylediği şarkılarla güzel bir akşam yaşadı. Yusuf Güney, salonu dolduran gençler ve çocuklardaki coşkuyu doruğa çıkardı. Romantik şarkılarının yanısıra birbirinden hareketli parçaları ile hem kendi oynadı, hem de tiyatroyu dolduranları oynattı.