Cadde Galada Güldür Güldür

Galada Güldür Güldür

22.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Güldür Güldür Show’ ekibi rol aldıkları ‘Dedemin Fişi’ filmine gelenleri evlerinde ağırladı. BKM’deki özel gösterim için Beşiktaş Çarşısı kırmızı halıyla kaplandı

Galada Güldür Güldür

‘Dedemin Fişi’nin seyircili ilk özel gösterimi önceki gün BKM Tiyatro’da yapıldı. Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Özge Borak, Doğa Rutkay ve Ali Sunal’ın da aralarında olduğu ‘Güldür Güldür Show’ oyuncularının rol aldığı filmin kadrosunda usta isimlerden Ayşen Gruda da vardı.

Haberin Devamı


Heyecanla filmi beklediğini söyleyen Gupse Özay, “Henüz belli değil ama ‘Deliha’nın devamı gelebilir” dedi. Gösterime sevgilisiyle katılan Sarp Apak, evlilikle ilgili sorulara “Bana annem sormuyor. Siz her gördüğünüzde soruyorsunuz. Hayatımda her şey yolunda” cevabını verdi.

Çarşı’da kırmızı halı

FİLMİN özel gösterimi için Beşiktaş Çarşısı boydan boya kırmızı halıyla kaplandı. Çarşı esnafıyla, Beşiktaş sakinlerinin oyunculara ilgisi büyüktü.

Galada Güldür Güldür

Tatil yapıyor

Özel gösterime ilk gelen Hatice Şendil - Burak Sağyaşar çifti oldu. ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisinin ardından tatil yapmaya başladığını ifade eden Şendil, yoğun geçen set ortamının ardından kendisine zaman ayırdığını söyledi.

Galada Güldür Güldür