Cadde Gloria Sophie Burkandt: Türk halkını her zaman çok seviyorum

Gloria Sophie Burkandt: Türk halkını her zaman çok seviyorum

10.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

22 yaşındaki Alman model-oyuncu Gloria Sophie Burkandt, Türkiye’ye geldi.Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izlemeye giden model, "Çok sıcakkanlı, iyi bir milletsiniz” açıklamasında bulundu.

Gloria Sophie Burkandt: Türk halkını her zaman çok seviyorum

BILD Gazetesi’nin haberine göre Almanya’nın Bavyera Eyaleti Başbakanı Markus Söder’in (CSU) ilk beraberliğinden olan 22 yaşındaki kızı Gloria-Sophie Burkandt, bünyesinde ünlü mankenler bulunduran İconic adlı ajansla anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

Habere göre, 1.85 cm boyu ve fit görüntüsüyle dikkatleri çeken Gloria, en son sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı Monako tatil fotoğraflarıyla gündeme geldi. Fotoğrafları gören ajans sahibi Ingo Nolden, kendisine mankenlik teklifi götürdü. Gloria’nın olağanüstü güzelliğe sahip genç bir kadın olduğunu söyleyen Nolden, “Kendisiyle başarılı bir çalışma yürütecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Şu sıralar ekonomi dalında doktora çalışması yaptığı belirtilen Gloria’nın hem eğitimini hem de podyum çalışmalarını birlikte yürüteceği kaydedildi. Baba Söder’in ise karar karşısında sessiz kalmayı tercih ettiği belirtildi.

AYAĞININ TOZUYLA DERBİ İZLEDİ

22 yaşındaki Gloria Sophie Burkandt, Türkiye’ye geldi. Önümüzdeki günlerde anlaşma yapacağı projeleler için İstanbul’a gelen Gloria Sophie Burkandt, ayağının tozuyla arkadaşlarının davetiyle Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izlemeye gitti.

Gloria Sophie Burkandt: Türk halkını her zaman çok seviyorum

Haberin Devamı

"TAKIMI İÇİN KENETLENEN İNSANLARI GÖRDÜM"

Türk halkını sevdiğini her fırsatta dile getiren Gloria Sophie Burkandt, derbide gitmesini “Maç sırasında tribünlerde sevgi ve heyecan ile takımı için kenetlenen insanları gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Türk halkını her zaman seviyorum. Çok sıcakkanlı, iyi bir milletsiniz” dedi.

Gloria Sophie Burkandt: Türk halkını her zaman çok seviyorum