Cadde Gülben Ergen: Demet Akalın'ın açıklaması beni üzdü!

Gülben Ergen: Demet Akalın'ın açıklaması beni üzdü!

15.10.2021 - 09:29 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Gülben Ergen, meslektaşı Demet Akalın'ın kendisi hakkındaki, "Antalya'da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum ama onun gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum" sözlerini değerlendirdi.

Gülben Ergen: Demet Akalının açıklaması beni üzdü

Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri, önceki akşam Ataşehir'deki bir otelde gerçekleşen tören ile sahiplerini buldu. Çocuklar Gülsün Diye projesiyle, 'Yılın Eğitime Destek Projesi' ödülünün sahibi olan Gülben Ergen, törene ayağı sargılı ve bastonlu bir halde katıldı.

Haberin Devamı

"SÜRPRİZİ BOZULMASIN"
Kozmetik üzerine yeni bir marka kurduğunu belirten şarkıcı, "İlk kez bir marka ile sizlerin karşısında olacağım. Ama detay vermeyeyim, sürprizi bozulmasın" dedi.

Gülben Ergen: Demet Akalının açıklaması beni üzdü

"DEMET'İN İYİ NİYETİNDEN ŞÜPHEM YOK"
Demet Akalın'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalar hatırlatılan Gülben Ergen, "Demet'i arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü. Ama küslüğümüz söz konusu değil iyi niyetinden şüphem yok çünkü" ifadelerini kullandı.

"BEL AĞRISINDAN DURAMIYORUM"
Gecede sahne alan Demet Akalın, "Bu aralar çok yoğun çalışıyorum bel ağrımdan duramıyorum. Bu aralar biraz frene basacağım" dedi.