Cadde Gülçin Ergül'den ilan-ı aşk!

Gülçin Ergül'den ilan-ı aşk!

24.05.2021 - 15:34 | Son Güncellenme:

Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, kariyerine solo olarak devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve kısa sürede sağlığına kavuşan şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Gülçin Ergülden ilan-ı aşk

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan şarkıcı Gülçin Ergül, paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek dikkat çekti. Uzun zamandır kalbinin boş olduğu bilinen Ergül, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yayınladığı fotoğraf yeni bir aşka yelken açtığını ilan etti.

Haberin Devamı

Şarkıcının paylaşımına eklediği kalpler dikkat çekerken; snobmagazin Ergül'ün aşk yaşadığı kişinin, altı yıllık arkadaşı iş insanı Erdal Şeyda Lafçı olduğunu iddia etti.

Gülçin Ergülden ilan-ı aşk

'HEPSİ' BARIŞTI
Bir dönem adından çok söz ettiren Hepsi grubu, 2009 yılında dağılmıştı. O dönemler gruptan Gülçin, grup üyeleriyle olaylı bir şekilde küsmüş ve ayrılmıştı. Gülçin kariyerine solo devam etmiş, diğer kızlar da yavaş yavaş kariyerine başka noktalara taşımıştı.
Geçtiğimiz aylarda konuk olduğu bir canlı yayın sonrası Gülçin Ergül ile Eren Bakıcı arasındaki buzlar erimişti. Ardından Gülçin Ergül ile grubun diğer üyesi Cemre Kemer de barışmış ve sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe almıştı.

Yazarlar