Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

24.01.2013 - 20:07 | Son Güncellenme:

Den Cafe’nin bar şefi ve ekibinin hazırladığı ‘winter queen’, ‘scotish apple’, ‘pink mastic’, ‘cin salatalık’, ‘green arrow’ ve birbirinden lezzetli daha birçok kokteyl 17.00-20.00 arasında yüzde 20 indirimli sunuluyor.

GÜNÜN MEKÂNI

DEN CAFE

08.00’den 24.00’e kadar haftanın her günü kapıları açık olan mekân, mutfak hizmeti, yemek servisi, farklı ve samimi sunumlarıyla Nişantaşı’nın kalbinde yer alıyor.
Adres: Mim Kemal Öke Cad. N: 1/D Nişantaşı Tel: 0 212 224 24 70

Haberin Devamı

GÜNÜN SERGiSi

HASET, HUSUMET, REZALET
Küratörlüğünü Emre Baykal’ın yaptığı sergide,
12 sanatçının işi yer alıyor: Selim Birsel, Hera Büyüktaşçıyan, Canan, Aslı Çavuşoğlu, Merve Ertufan&Johanna Adeback, Nilbar Güreş, Berat Işık, Şener Özmen, Yusuf Sevinçli, Erdem Taşdelen, Hale Tenger ve Mahir Yavuz.
Bugün açılan ‘Haset, Husumet, Rezalet’, Arter’in dört katına yayılıyor. Sergi için iki ayrı kitap da yayımlanacak. Arter’in diğer sergilerinde olduğu gibi buna da sanatçı konuşmaları eşlik edecek.
7 Nisan’a kadar gezebilirsiniz.

GÜNÜN ETKiNLiĞi

REHA ERDEM SÖYLEŞİSİ

İstanbul Modern Sinema’da ‘Yönetmenlerle Buluşma’ başlıklı yeni bir dizi başlıyor. Farklı kuşaklardan yönetmenlerin davet edileceği program, onların gözünden üretimlerine ve günümüz sinemasının dinamiklerine odaklanacak. Dizinin ilk konuğu, yönetmen Reha Erdem.
Programda Reha Erdem’in ‘A Ay’, ‘Kaç Para Kaç’, ‘Korkuyorum Anne’, ‘Beş Vakit’ ‘Hayat Var’ ve ‘Kosmos’ filmleri gösterilecek. Film gösterimlerinden önce SİYAD üyeleri Nil Kural, Olkan Özyurt, Uygar Şirin, Sevin Okyay, Murat Emir Eren, Janet Barış, Elif Tunca, Esin Küçüktepepınar ve Ceyda Aşar, özel sunumlar yapacak. Saat 19.00’da Reha Erdem söyleşisi gerçekleşecek. Programda ayrıca yönetmenin kısa filmleri de sunulacak. Reha Erdem’in filmlerinde rol alan oyunculardan Köksal Engür, Şenay Gürler, Ali Düşenkalkar, Elit İşcan, Handan Karaadam, Sermet Yeşil ve Türkü Turan da etkinliğe katılacak.
Etkinliğe katılım ücretsiz. Rezervasyon şart: sinema@istanbulmodern.org