Cadde Hakan Altun sağlık durumu nasıl? Hakan Altun kimdir, kaç yaşında, nereli?

Hakan Altun sağlık durumu nasıl? Hakan Altun kimdir, kaç yaşında, nereli?

22.04.2021 - 20:32 | Son Güncellenme:

Hakan Altun yoğun bakıma alındı. Ünlü sanatçı Hakan Altun televizyon programının çekimleri öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Peki, Hakan Altun'un nesi var, sağlık durumu nasıl? İşte Hakan Altun'un son durumu ile ilgili merak edilenler ve Hakan Altun'un hayatına dair bilgiler...

Hakan Altun sağlık durumu nasıl Hakan Altun kimdir, kaç yaşında, nereli

Hakan Altun'un hastaneye kaldırılması haberleriyle birlikte hakkında aramalar hız kazandı. Peki, Hakan Altun'un sağlık durumu nasıl? İşte Hakan Altun ile ilgili son bilgiler...

Haberin Devamı

HAKAN ALTUN'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Konuşma bozukluğu yaşayan sanatçı, beyin kanaması riskiyle apar topar Nişantaşı’nda kaldırıldığı özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. 14 yıl önce beynindeki tümör sebebiyle ameliyat olan Altun’un, beş gün gözlem altında tutulacağı öğrenildi. Altun’a programda eşlik eden Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici de soluğu hastanede aldı.

Sanatçının sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:"21 Nisan Çarşamba akşamı kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un tetkikleri yapılmıştır. Bu tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ancak erken müdahaleyle ciddi bir sorun yaşanmamıştır. Tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede normal odada tedavisi sürecektir. Durumunun seyrine göre önümüzdeki hafta içinde taburcu edilebileceği öngörülmektedir."

Haberin Devamı

HAKAN ALTUN KİMDİR?

Meral Altun ve eski bir futbolcu olan Arap Hasan lakaplı Hasan Altun’un oğludur. İlk okulu bitirdikten sonra 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet konservatuvarına girdi. İTÜ Sosyal bilimler dalında Master yaptı.

1992-1996 yılları arasında Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda ud çaldı. 1998 askerliğini Ankara’da yaptı. Seda adında bir kız kardeşi var.

1998 Aralık ayında "Hakan" adlı ilk albümünü çıkaran Altun, ilk albümünün çıkış parçası olan "Hani Bekleyecektin" ile üne kavuşmuştur. Daha sonra 'Aykut Hakan Ayşe' adında bir grup oluşturdular. 2000 Eylül ayında "Ağlamak Yok Yüreğim" adlı ikinci albümünü çıkaran Altun'un, ikinci albümünün çıkış parçası "Ağlamak Yok Yüreğim"dir. Bu albümde yer alan "Her Sevda Bir Ölümmüş" adlı şarkısına Şebnem Schaefer ile çektiği video klibi ile ses getirmiştir. 17 Mart 2002'de "Nefesimsin" adlı üçüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası "Teklif Ediyorum"dur. İkinci klibi ise "Aşkıma Son Şarkım"dır. Üçüncü klibi ise "Nefesimsin"dir. 22 Ekim 2003 tarihinde "Yaralı Bir Aşkın Öyküsü" adlı dördüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası "Bir Telefon"dur. İkinci klibi ise "Kördüğüm"dür. Üçüncü klibi ise "Ayrılık Olmasaydı"idi. Dördüncü klibi ise "Fenalardayım"dır. 7 Ocak 2005'te "Hediye" adlı beşinci albümünü çıkardı. 29 Mart 2006'da "Küstüm Aşklara" adlı altıncı albümünü çıkardı. Aşk, Adam Ve Ayrılık adlı albümünü 2 Ocak 2007'de çıkardı. 21 Aralık 2007'de "Aklın Bende Kalmasın" adlı yedinci albümünü çıkardı. 6 Nisan 2015 tarihinde 13 şarkıdan oluşan Aşk Lütfen Gel albümünü çıkardı.

Haberin Devamı

2008 yılında beyin tümörü ameliyatı geçirdi. Ameliyattan sonra 12 yıl beyin tümörü ile yaşadığı öğrenildi.