Cadde Halil Sezai: Evlendiğim için çok mutluyum

Halil Sezai: Evlendiğim için çok mutluyum

21.09.2015 - 07:38 | Son Güncellenme:

Gizlice evlendiği Zehra Kaya ile 15 gün sonra boşandığı iddiaları asılsız çıkan Halil Sezai, “Gizli gizli boşanmaya çalıştık ama başaramadık” dedi

Halil Sezai: Evlendiğim için çok mutluyum

Basının alınmadığı Jolly Joker konserinde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Halil Sezai, çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerden kaçmak için adeta her yolu denedi. 1.5 saat boyunca basın mensuplarının gitmesini bekleyen Halil Sezai, başarılı olamayınca aracını mekânın içine sokturmaya çalıştı. Bu planı da suya düşen ünlü şarkıcı nihayet gazetecilerin karşısına çıkarak soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Sezai sözlerine “Bir şekilde evlendim. Karımı çok seviyorum” diye başladı. “Bir günde evlendiğim bir kadın var. Yaklaşık 15 aydır birlikte olduğum bir insan. Fakat kötü niyetli olmayan insanların açıklamaları yanlış anlaşıldı. Evet gizli gizli evlenip gizli gizli boşanmaya çalıştık. Ama başaramadık. Muhtemelen biri benim evimdeki şeyleri gazetecilere söylemiş. Gerçekten kız arkadaşımla ilgili sorunlarım var. Ama şu an yok. Gayet çok iyiyiz” dedi. Sezai, “Boşanmayı düşünüyor musunuz” sorusuna “Hayır boşanmayacağım. Onunla evlendiğim için çok mutluyum. Çünkü onu çok seviyorum. Onun hem ailesini hem kendisini çok seviyorum. Boşanmayı da düşünmüyorum” diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Kaynak: Habertürk