Cadde Halil Sezai'nin darp ettiği yaşlı adamın oğlu konuştu!

Halil Sezai'nin darp ettiği yaşlı adamın oğlu konuştu!

16.09.2020 - 16:28 | Son Güncellenme:

Tuzla'da şarkıcı Halil Sezai'nin darp ettiği Hüseyin Meriç'in oğlu, olayla ilgili olarak, "Burnunda kırık var büyük ihtimal, sürekli kanıyor. Adli tıpa gitti, raporunu da aldı. Tekrar doktoruna gidecek. Ağrısı, sızısı var" dedi.

Halil Sezainin darp ettiği yaşlı adamın oğlu konuştu

Tuzla'da Halil Sezai, sokakta çekim yaparken mahalle sakini Hüseyin Meriç ile tartışma yaşamıştı. Ünlü şarkıcının gözaltına alındığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Meriç'in oğlu, kapıda bekleyen basın mensuplarına konuştu.

Haberin Devamı

Olay dün sabah saatlerinde Tuzla'da yaşandı. Sokakta çekim yapan Halil Sezai, mahalle sakini Hüseyin Meriç ile tartışma yaşadı. Çekime izin vermeyen 67 yaşındaki Meriç ile Sezai ve yanındakiler kavga etti. Darp edilen Meriç'in şikayeti üzerine Halil Sezai ve yönetmen Aytaç Ağırlar, Taner Okçular ve Ecem Ağırlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Dört kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri çıktı. Ayrıca Meriç'in evine Aile ve Sağlık Bakanlığından bir ekip geldi ve Hüseyin Meriç ile görüştü.

Basın mensuplarına açıklama yapan Hüseyin Meriç'in oğlu, "Babamın burnunda kırık var büyük ihtimal kanıyor sürekli. Adli tıpa gitti orada raporunu da aldı. Tekrar doktoruna gidecek. Ağrısı, sızısı var" dedi.