Cadde 'Hayatımızı Rodin için değiştirdik'

'Hayatımızı Rodin için değiştirdik'

27.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Eşi Yılmaz Erdoğan’ı Türkiye’de bırakıp, oğlu  Rodin’le İngiltere’ye yerleşen Belçim Bilgin, “Bu  kararı ortak aldık. Her şey ona endeksli, tam  zamanlı annelik yapıyorum” dedi.

Hayatımızı Rodin için değiştirdik

Cebimdekİ Yabancı’ filminin oyuncuları Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız, önceki gün BKM Uniq’te bir araya geldi. Serra Yılmaz’ın yönettiği projede, cep telefonlarına gizlenen hayatların ilişkileri nasıl etkilediği anlatılıyor. “ Telefonlar, hepimizin kara kutusu oldu, çok fazla şey saklıyoruz içinde” diyen Bozoklu, seyircinin tehlikeli bir film izleyeceğini söyledi.

Bu yıl üç sinema filmiyle beyazperdede olacağını anlatan Belçim Bilgin, oğlu Rodin’le İngiltere’de mutlu bir hayat yaşadıklarını belirtti. “Gidip, gelmeler yorucu ama bu kararı Yılmaz’la (Erdoğan) beraber aldık. Bütün hayatımızı Rodin için değiştirdik. Her şey ona endeksli, tam zamanlı annelik yapıyorum” şeklinde konuşan oyuncu, “Oralar bana da iyi geldi, kendime daha çok zaman ayırıyorum” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı