Cadde HAYIRLI BiR İŞ YAPIYORUZ

HAYIRLI BiR İŞ YAPIYORUZ

09.04.2014 - 21:11 | Son Güncellenme:

‘Kardeş Payı’nın Feyyza’sı Seda Bakan bu projede yer aldığı için çok mutlu... Oyuncu, “Çünkü Türk izleyicisinin gülmeye ihtiyacı var ve biz onları güldürebiliyoruz” diyor.

HAYIRLI BiR İŞ YAPIYORUZ

Şu sıralar her yerde karşımıza çıkıyor Seda Bakan. ‘Behzat Ç.’ ile yıldızı iyice parlayan güzel oyuncu ‘Kardeş Payı’ dizisinde son dönemin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e eşlik ediyor.
İkinci artı puanı ise ‘Zaman Makinesi 1973’ filmi ile topluyor. Oyuncu Elele dergisine kendisini anlattı.

‘Zaman Makinesi 1973’ nasıl bir film?
Gösterişe ve paraya düşkün bir çocuğun, geçmişe seyahat etmesinin hikayesi anlatılıyor. Ben de geçmişteki Yasemin isimli hippi genç kızı canlandırıyorum. Müzik yapmayı, dinlemeyi, hayatı çok seven bir kız. Komedi ayağı da olan, çok güzel bir aile filmi.

“İyi ki bu filmde rol almışım” diyor musunuz?
Sadece şunu söyleyebilirim ki, bu benim bugüne kadar yaptığım en iyi işlerden biri. Gişesi ne olursa olsun arkama baktığım zaman asla pişman olmayacağım, çok büyük bir mutluluk duyacağım, ileride çocuklarıma izletebileceğim muhteşem bir film oldu bence.

‘Kardeş Payı’ dizisindeki karakterinizi anlatabilir misiniz?
Dünyayı değiştireceklerine inanan iki mucidin kız kardeşiyim. Feyyza da ağabeylerinin dünyayı değiştirmesi için çalışarak, onlara finans desteği sağlıyor. Çok renkli hatta çatlak diyebileceğimiz, dengesiz, hayatı çok seven bir karakter. Bu kadar eğlenceli bir dizide oynadığım için çok mutluyum. Çünkü Türk izleyicisinin gülmeye ihtiyacı var. Ve ben bu diziyle insanları güldürebiliyorum. Bu yüzden de çok hayırlı bir iş yaptığımı düşünüyorum!

Bu sene müzisyen Ali Erel’le nişanlandınız. Evlilik tarihiniz belli mi?
Ekim-kasım ayları olabilir diye düşünüyoruz. Henüz net bir tarih belirlemedik. Çünkü Ali askere gidip gelecek. Döndükten ve dizinin yeni sezonu başlamadan önce tarih alacağız.

Evliliğe çok yakınsınız, peki ya çocuğa?
Şu anda çok yakın olduğumu sanmıyorum. Zaten ‘Kardeş Payı’ üç sezon olarak planlandı. Dizi süresince anne olmayı düşünmüyorum. Ayrıca ikimizin de yaşı henüz çok küçük.

Haberin Devamı


KIYAFETLERLE MUTLU OLAN KIZ ÇOCUĞUYUM

Modayı takip ediyor musunuz?
Evet, etmeye çalışıyorum. Ben de bir kız çocuğuyum sonuçta ve kıyafetler elbette beni de çok mutlu ediyor!

“Asla giymem” dediğiniz bir parça var mı?
Her şeyi giyebilirim. Hiçbir kıyafet için “Asla bunu giymem” demem. Kimseyi de giydikleri yüzünden yadırgamam. Çünkü ben herkese çok büyük bir sevgiyle yaklaşıyorum hayatta ve bu yüzden kendimi de çok seviyorum. Söylemek istediğim şey şu ki; kendimle barışığım ve bu yüzden kendime her şeyi yakıştırabiliyorum. Ne giyeceğim ise tamamen ruh halime bağlı. Ama her zaman özen gösteriyorum giydikle-rime, çünkü insanların karşısına çıkıyorum ve bu şekilde onlara saygı gösteriyorum.

Peki en sevdiğiniz markalar hangileri?
Marka takıntım yok. Büyük mağazalardan alışveriş yapacağım zaman indirim dönemlerini bekliyorum.

Giyinirken moda kuralları sizi etkiler mi?
Hiç geçerli değil benim için öyle kurallar.

Bir kıyafeti sadece beğenmeniz, satın almanız için yeterli mi?
Beğenirsem hemen alırım, hiç altına üstüne ne giyerim, ne ile kombin ederim diye düşünmem.

Tasarımcılardan kimlerin kapılarını çalıyorsunuz?
Nedret Taciroğlu, Raşit Bağzıbağlı, Tuvana Büyükçınar.

Dolabınızın vazgeçilmezler listesinde neler var?
Beyaz ve siyah tişört, jean ve sıcak tutan kazaklarım. Çok üşüyen bir tipim.

Peki cildiniz için neler yapıyorsunuz?
Aslında hiçbir şey yapmıyorum. Öyle gece-gündüz krem süren biri değilim mesela. Uyku-nun her şeye çok iyi geldiğini düşünü-yorum. Bir tek Dr. Hauschka diye bir marka keşfettim, gözaltım için onu kullanıyorum. Bunun dışında mineralli su ve gül suyu dışında yüzüme pek bir şey sürmüyorum.

Haberin Devamı

HAYATIMDA HER ŞEY ÇOK GÜZEL

Spor ve di­yet­le ara­nız na­sıl?
Ha­ya­tım bo­yun­ca di­yet yap­ma­dım ama spo­run çok sağ­lık­lı ol­du­ğu­na inan­dı­ğım için va­kit ayır­ma­ya ça­lı­şı­yo­rum. Pi­la­tes ve fit­ness ya­pı­yo­rum. Ay­rı­ca va­kit bul­du­ğum­da açık ha­va­da yü­rü­yü­şe çı­kı­yo­rum.

Ha­ya­tı­nı­zın na­sıl bir dö­ne­min­de­si­niz?
Çok gü­zel ve ke­yif­li bir dö­nem­de­yim. Çok iyi bir film çek­tim, çok iyi bir di­zi­de oy­nu­yo­rum, çok iyi in­san­lar­la ça­lı­şı­yo­rum. Özel ha­ya­tım, ai­lem her şey çok gü­zel, her­kes çok mut­lu. Da­ha ne is­te­ye­bi­li­rim ki?

30’lu yaş­la­ra bir kal­dı, ne his­se­di­yor­su­nuz?
Şim­di­lik ken­di­mi da­ha iyi ta­nı­ya­bi­le­ce­ğim bir dö­nem di­ye ba­kı­yo­rum.