Cadde Hayranlar affetmiyor

Hayranlar affetmiyor

29.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlülerin birçok sorununu görmezden gelebilen hayranları, konu aile içi şiddet olduğunda ise sertleşiyor. Hollywood’da şiddet tartışmaları Johnny Depp ve Amber Heard’in boşanma davasıyla alevlendi

Hayranlar affetmiyor

Dünyaca ünlü yıldızların fanları, en sevdikleri yıldızların, uyuşturucu bağımlılıklarını, çirkinleşen velayet savaşlarını, uygunsuz açıklamalarını, rehabilitasyon süreçlerini unutabilir. Ancak konu aile içi şiddete geldiğinde, hayranların davranışları beklenenin ötesine de geçebiliyor. Aile içi şiddet suçlamaları ünlü yıdlızlar üzerinde kalıcı bir etki bırakırken, hayranları bunu asla unutmuyor. Son günlerde ABD’li oyuncu Johnny Depp’in (52), boşanma sürecinde olduğu oyuncu ve model eşi Amber Heard’e(30) şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırma cezası alması, hayranlarını da harekete geçirdi. Heard’ün hayranları, Depp’in başrolünde yer aldığı “Alis Harikalar Diyarında 2” filmini boykot çağrısında bulundu. Çiftin, Los Angeles’ta görülen davasında Heard’ün yüzünde şişlik ve morluklar olduğu görülürken, ünlü model yüzündeki şiddet izlerinin fotoğraflarını mahkemeye kanıt olarak sundu. Kocasından düzenli olarak şiddet gördüğünü söyleyen Heard, “Hayatımdan endişe eder durumdayım” dedi.

Şarkılara boykot
Benzer bir vaka dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve Chris Brown arasında da yaşanmış, Brown kazandığı Grammy ödüllerine ve şarkı sözlerine rağmen, Rihanna’yla yaşadıklarından dolayı kamuyounda eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Yaşananları kimse unutmamış, ‘Riri’ fanları Brown’un şarkılarına boykot uygulamıştı. Başka bir hikayenin içinde ise Mel Gibson da yer alıyor. Ünlü aktör Mel Gibson’ın sekizinci çocuğu Lucia’nın annesi Rus piyanist Oksana Grigorieva’ya şiddet uyguladığı mahkeme tarafından açıklanmış, oyuncunun fanları duruma tepkilerini dile getirmişti.