Cadde Hep Yek 2 nerede çekildi? Hep Yek 2 filmi oyuncuları kim, konusu nedir?

Hep Yek 2 nerede çekildi? Hep Yek 2 filmi oyuncuları kim, konusu nedir?

04.04.2021 - 19:51 | Son Güncellenme:

Seri filmlerden olan Hep Yek 2 izleyenin beğenisine sunuluyor. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da sevilerek izlenen filmin oyuncu kadrosunda birçok başarılı isim yer aldı. Hep Yek 2 filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Hep Yek 2 nerede çekildi Hep Yek 2 filmi oyuncuları kim, konusu nedir

Başarılı sinema filmi Hep Yek 2, Orçun Benli'nin yönetmenliğinde hazırlandı. 13 Ocak 2017 tarihinde gösterime girdi. Yerli komedi türündeki filmdir. Hep Yek 2 başrollerinde Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gökhan Yıkılkan yer alıyor. 

Haberin Devamı

HEP YEK 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri 2 farklı şehirde yapıldı. Hep ek 2 çekimleri, İstanbul ve Kırklareli'de yapılmıştır. Kırklareli'de yapılan çekimler için Kıyıköy'e set kurulmuştur.

HEP YEK 2 KONUSU

Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce ortadan kaldırmaları gerekmektedir. Fakat bu işi fark edilmeden ve tereyağından kıl çeker gibi yapmak zorundadırlar. İki kafadar bu zorlu görevi elbette ki ellerine yüzlerine bulaştıracak, yine beladan belaya sürüklenecek ve peşlerine ülkenin en psikopat ve tehlikeli adamlarını takmayı başaracaklardır.

Haberin Devamı

HEP YEK 2 OYUNCULARI

Gürkan Uygun
İnan Ulaş Torun
Gökhan Yıkılkan
Tuna Orhan
Ali Çatalbaş
Deniz Uğur
Cenk Ertan
Nihan Balyalı
Mehmet Ali Kaptanlar
Ali Düşenkalkar
Sefa Zengin
Coşkun Göğen
Ali Düşenkalkar