Cadde 'Her adımda hayranlık duydum'

'Her adımda hayranlık duydum'

26.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İspanyol oyuncu Pedro Alonso, ödül almak için geldiği İstanbul’a bir daha geleceğini söyledi. Oyuncu, “Atığım her adımda hayranlık duydum. Bu ülkede hatıra ve kültür patlaması bulunuyor” dedi.

Her adımda hayranlık duydum

‘La Casa de Papel’ dizisiyle adını tüm dünyaya duyuran Pedro Alonso, GQ Türkiye dergisi tarafından ‘Yılın Uluslararası Starı’ ödülünü almak için geldiği İstanbul’a hayran kaldı. Oyuncu, “Bu ülkede hatıra ve kültür patlaması bulunuyor. Attığım her adımda hayranlık duydum. Türkiye’deki insanlar Asyalı, Avrupalı, kuzey ve güneyden değiller. Çok farklı kültürden insanlar bulunuyor. Türkiye anıları her yıl yeniden şekillenen çocuk gibi...” dedi.

Canlandırdığı Berlin karakterinin zor olduğunu söyleyen Alonso, “Bir gün Meksika’dan İspanya’ya dönerken tanıştığım birinden ilham aldım. Zeki ve gelenekleri yıkabilecek biriydi...Berlin, ilginç enerjisi olan ve tehlikeli bir karakter... Bu tip insanlara dikkat edilmesi gerekiyor. Onu canlandırmak ve duygusuna girmek çok zor bir şeydi... Berlin tehlikeli bir adam ve yapabilecekleri çok ilginç” diye konuştu. ›› S/28

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!