Cadde Herkese saldırmak istedim

Herkese saldırmak istedim

18.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Hayat Başlasın’ programında hayatına dair detayları anlatan Yeşim Salkım,“Şahane hayatım oldu, mis gibi kazıklar yedim. Hepsi bana ders oldu” dedi

Herkese saldırmak istedim

Sanatçı Yeşim Salkım önceki gün Özge Uzun’un, ‘Hayat Başlasın’ programına konuk oldu.

Geçen sene Hakan Eratik’ten boşanan Salkım, “İlk boşandığımda herkese saldırmak istedim. Her boşanma acıdır. Adam gidiyor sen evde kalıyorsun, evde bir sessizlik var. Anlatılamayan duygular var. Sessiz bir çığlık, sesli bir çığlığa dönüşüyor. Hakan’la ayrıldık ama neredeyse bizle yaşıyor. Dostuz, arkadaşız, utanmasam sevgilisini falan soracağım. Mutlu olmasını istiyorum. Evde deli kadın gibi oluyorum. Hayatımda yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim” dedi.

‘Dostlarım sırtımdan vurdu’
Çocuğu Ada’ya hamile kalmasıyla ilgili şarkıcı, “Hakan’la kavga ediyoruz, geliyor bir günlüğüne ve hamile kalıyorum. Kalamıyordum öncesine kadar. Ada’yı doğurdum, sonra rahmim alındı” diye konuştu.

Kızı Gizem’in nişanlısı Yusuf Ergürbüz’den ayrıldığını söyleyen Salkım, “Yüksek lisansımı çocuk psikolojisi üzerinde yaptım. Biz çocuklarımızı pamuklar içinde büyütüyoruz ama öyle değil hayat. O büyüyecek, kırılacak, ağlayacak ve öğrenecek. Hayatta her şey kısmet. Teslim olmak güzel bir duygu. İki çocuğumun babasına da çok âşık oldum. Aldatıldım, en yakın dostlarım sırtımdan vurdu. Şahane hayatım oldu, mis gibi kazıklar yedim. Hepsi ders oldu benim için” diye konuştu.