Cadde ‘Huzurlu bir dönemdeyim’

‘Huzurlu bir dönemdeyim’

13.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dört ay önce İsmail Demirci’yle evlenen Hande Soral, “Hiçbir şey değişmedi. Yüzüğümüzü sağ parmaktan, sola geçirdik o kadar” dedi. Oyuncu, huzurlu, berrak ve keyifli bir dönemde olduğunu da sözlerine ekledi.

‘Huzurlu bir dönemdeyim’

Bir kozmetik markasının yüzü olarak karşımıza çıkan Hande Soral, çok fazla hayal kurmadığını söyledi. Derdi, işini en iyi şekilde yapmak... Bugüne kadar birçok başarılı projede rol alan oyuncuyla, nasıl bir diziyle ekrana dönmek istediğini, İsmail Demirci’yle mutlu evliliğini ve bakım sırlarını konuştuk.

Haberin Devamı

- Son olarak ‘İsimsizler’ dizisiyle ekrandaydınız. Proje bittikten sonra neler yaptınız?

‘İsimsizler’ devam ederken yeni taşındığımız evimizle ilgilenememiştim. Bir süredir evle ilgileniyorum. Bu dönemde iş hayatından da çok uzak kalmadım aslında. Diziden hemen sonra Diadermine ile anlaşmamız gerçekleşti ve çok keyifli bir çekim sürecine girdik.

- Ekrana tekrar dönmek için nasıl bir proje ve rol istiyorsunuz?

Bir projede yer alabilmek için öncelikle senaryonun beni etkilemesi gerekiyor. Okuduğumda beni heyecanlandıracak senaryoyla çalışmak istiyorum.

- Şu an hayatınızda nasıl bir dönemdesiniz?

Daha dingin bir süreç hakim diyebilirim. Hayatımın sakinlemeye başlayan bir dönemindeyim, huzurlu, berrak ve oldukça da keyifli.

Haberin Devamı

- 30’lu yaşlar nasıl geçiyor?

30 yaşıma basalı henüz çok olmadı, ahkam kesmek istemem ama korktuğum gibi değil şimdilik…

- İsmail Demirci ile evliliğinizin üzerinden dört ay geçti. Nasıl gidiyor, evlilik hayatınızda neleri değiştirdi?

Evlilik, hayatımızda neredeyse hiçbir şeyi değiştirmedi. Yüzüğümüzü sağ parmaktan sola geçirdik o kadar.

- Anne olmayı istiyor musunuz?

Annelik, bence her kadın için önemli ve çok özel bir sorumluluk. Bununla birlikte her ikimiz de çocuk sahibi olmayı istiyoruz. Kısmet diyelim.

- Kariyerinizde birçok başarılı projede rol aldınız. Kendinizi bu anlamda şanslı buluyor musunuz?

İçinde yer aldığım projeler açısından kendimi şanslı buluyorum. Birçok iyi projede, başarılı oyuncular ve yönetmenlerle çalışma fırsatım oldu. Her projenin yeri ve önemi ayrıdır bende.

- Oyunculuğa dair hayalleriniz neler?

Aslında çok fazla hayal kuran biri değilim, şu an sadece uzun yıllar oyunculuk yapmak istediğimi biliyorum. Bu yüzden de işimi iyi yapmaya çaba gösteriyorum.

- İki oyuncunun evliliğinin avantajlarını yaşıyor musunuz?

Aynı işi yaptığın, mesleğine aynı yerden baktığın, başarılı bir oyuncuyla evli olmak bana şanslı olduğumu hissettiriyor.

'Bakımlı insan güzeldir'

- Marka yüzü olduğunuz Diadermine ile işbirliğiniz için neler söyleyeceksiniz?

110 yılı aşkın dermatoloji uzmanlığı bulunan bir markayla çalışmak güven veriyor. Paris’te güzel bir dijital reklam filmi çektik ve büyük bir ekiple çalıştık. Bu buluşma, benim için de keyifli oldu.

Haberin Devamı

- Güzellik sizin için ne ifade ediyor?

Güzellik; temiz ve bakımlı olmak, güzel gülmek anlamına geliyor. Ben de bakımıma özen gösteriyorum. Özellikle cilt temizliğimi önemsiyorum.

- Kardeşleriniz Bensu ve Bedirhan Soral da oyunculuğu seçti… Onlara neler tavsiye ediyorsunuz?

Babam, “Hayatta, asla keşke demeyin!” der. Ben de onlara, ‘Ne yapmak istiyorsanız, buna siz karar verin’ tavsiyesinde bulunuyorum. Bu hayatta mutlu olmak için yaşadığımızı unutmayalım.