Cadde İbrahim Büyükak: Heyecanla bebeğimizi bekliyoruz

İbrahim Büyükak: Heyecanla bebeğimizi bekliyoruz

08.03.2021 - 14:07 | Son Güncellenme:

Senarist ve oyuncu İbrahim Büyükak, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan Büyükak, gazetecilerle sohbet etti.

İbrahim Büyükak: Heyecanla bebeğimizi bekliyoruz

Exxen platformunda yer alan 'İlginç Bazı Olaylar' adlı projesi için çekime geldiğini belirten oyuncu İbrahim Büyükak, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak ayaküstü kısa bir sohbet etti.

Haberin Devamı

Büyükak,"Arkadaşlar gördüğünüz gibi üzerimde hala set kıyafetlerim var. Şu sıralar biraz yoğunuz. Çalışmaya devam ediyoruz, her şey yolunda ilerliyor" dedi.

İbrahim Büyükak: Heyecanla bebeğimizi bekliyoruz

Öte yandan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bebeklerinin cinsiyetini açıklayan Büyükak, "Gerçekten çok heyecanlıyız. Eşimin de şuan sağlığı gayet yerinde, oğlumuz şu anda pek problem çıkarmıyor. Tek istediğimiz oğlumuzun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi. Heyecanla bebeğimizi bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

'OĞLUMUZLA İLK SELFİE'MİZ'
2018 yılında lise döneminden beri aşk yaşadığı psikolog Nurdan Beşen ile evlenen İbrahim Büyükak, geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuştu.

Eşiyle bebeklerinin ultrason fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Oğlumuzla ilk selfie'miz" mesajını paylaşmıştı. Ünlü çifte, Berkay ve Murat Dalkılıç başta olmak üzere magazin dünyasından pek çok isimden tebrik mesajı gelmişti.