Cadde ‘İşsiz kalma korkum yok’

‘İşsiz kalma korkum yok’

16.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Rol aldığı ‘Yasak Elma’nın setinde, kostüm sorumlusu Özge Ş.’yi taciz ettiği iddia edilen Talat Bulut, “Ben ne olduğunu biliyorum, yakında herkes de öğrenecek” diye konuştu.

‘İşsiz kalma korkum yok’

'Yasak Elma' dizi setinde, kostüm sorumlusu Özge Ş.’yi taciz ettiği iddia edilen Talat Bulut, Atatürk Havalimanı’nda kız arkadaşıyla görüntülendi. Fotoğrafının çekildiğini görünce gazetecilere eliyle tepki gösteren oyuncu, yanındaki kadının kız arkadaşı olduğunu söyledi. 56 yapımcı ve yönetmenin kendisi için yayınladıkları ‘Tacizci isimlere projelerde yer vermeyeceğiz’ açıklamasıyla ilgili Bulut, “O isimleri tanımıyorum. Sokakta olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. Ben ne olduğunu biliyorum, yakında herkes de öğrenecek. İşsiz kalırım diye endişe duymuyorum” şeklinde konuştu. Yapımcısı Fatih Aksoy’un henüz kendisine durumla ilgili net kararı açıklamadığı ve yargıyı beklediğini sözlerine ekleyen oyuncu, “Bana tebliğ edilen bir şey yok. Yargıyı bekleyelim, B ve C planımız da var” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Sade yaşıyorum’

Sade yaşamayı sevdiğini, vapur ve metro kullandığını anlatan Bulut, “Bundan daha doğal ne olabilir ki? Anadolu yakasında oturuyorum. Avrupa tarafına geçerken dört saatimi neden otomobilin içinde geçireyim?” açıklamasını yaptı.