Cadde Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!

Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!

26.01.2022 - 14:54 | Son Güncellenme:

İspanyol aktör Javier Bardem ile İngiliz aktör Daniel Craig, çok yakın arkadaşlar. Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı.

Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım

İspanyol aktör Javier Bardem ile Britanyalı meslektaşı Daniel Craig, 2012 yapımı 'James Bond' filmi 'Skyfall'da birbirine düşman karakterleri canlandırsalar da gerçek hayatta çok yakın arkadaşlar.

Haberin Devamı

Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı. Independent'in haberine göre; Variety'ye dün verdikleri röportajda aktörler filmin çekimleri sırasında Bardem'in Craig için yaptığı eğlenceli sürprizi anlattı.

Craig, Bardem'le doğum günleri arasında sadece bir gün olduğu için o yıl film ekibinin ortak bir parti düzenlemeye karar verdiğini söyledi. Bardem'in doğum günü 1 Mart, Craig'inse 2 Mart. İspanyol aktör bu partide Craig'i Marilyn Monroe kılığına girerek şaşırtmış.

Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım

"PASTADAN ÇIKMIŞTIM"
"Kadın kıyafeti giydiğini hatırlıyorum ama bunun tamamen başka bir hikaye olduğunu biliyorum" diyen Craig'in sözlerini Bardem şöyle açıkladı:

"Pastadan çıkmıştım. O gece Bond kızı olmam gerekiyordu ve aman Tanrım, öyleydim."

Haberin Devamı

Bardem şu ifadeleri de ekledi: "Bond kızı giyinip pastadan çıkmam bir yana müziğe yetenekli biri değilim. Yapabildiğim en iyi Marilyn Monroe taklidiyle 'Mutlu Yıllar Sana'yı söylemiştim."

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS