Cadde Kahraman polise vefa borcu

Kahraman polise vefa borcu

07.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Adliye Sarayı’na önceki gün yapılan terör saldırısından sonra ünlü isimler, sosyal medyadan ağır tepki gösterdi. Hesaplar bu kez siyaha dönüşmedi; facianın büyümesini önleyen kahraman polis Fethi Sekin’in fotoğrafları paylaşıldı

Kahraman polise vefa borcu

‘İzmir milli mücadeledir’

Haberin Devamı

İzmirli olan şarkıcı Burcu Güneş, Fethi Sekin için şu sözleri paylaştı: “Senin gibi bir yiğidi ve güzel insanı asla unutmayacağız. İzmir milli mücadeledir, ilk kurşundur. Dağlarında çiçekler açan memleketimin kahraman polisine Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve sevenlerine de sabırlar...”

‘İçim rahat etmeyecek’

Doğa Rutkay, “Kahraman, yiğit yürekli, ekmeğinin ve emeğinin peşindeki güzel insan... Seni ve bizim için verdiğin mücadeleyi unutmayacağız” sözleriyle Twitter’dan tepkisini duyurdu.

‘Güzelliğini hiçbir alçak bozamaz’

İzmir fotoğrafı paylaşan Şahan Gökbakar, duygusal bir mesaj yayınladı: “Adını siyah ekrana yazmayacağım canım İzmir’im. Yakışmıyor bize siyahlar. Canını yakmaya kalkıştılar ama senin güzelliğini hiçbir alçak bozamaz. Kahraman polisimiz Fethi Sekin’e Allah’tan rahmet diliyorum Hakkını helal et şehidim.”

Haberin Devamı

‘Allah’ım huzura erdirsin’

Gülben Ergen, “İzmir’deki terör saldırısında canı pahasına katliamı önleyen kahraman polisimiz Fethi Sekin, Allah’ım eşine, evlatlarına, ailesine, meslektaşlarına ve tüm sevdiklerine sabırlar versin. Allah’ım cennetinde huzura erdirsin” diyerek Sekin’in fotoğrafını sayfasına taşıdı.

‘Tarih tekerrürden ibarettir’

“Üzerimizde oyunlar oynayan ülkeler ve şahıslar unutmamalıdır ki, biz ulus olarak hiç savaş kaybetmedik” notunu yazan Berk Oktay, gözdağı vermeyi de unutmadı: “Memleketin yüzölçümünü küçük görenler, ulusun büyüklüğünü test etmesinler. Tarih tekerrürden ibarettir.”

Esra Erol: Güçlü olacağız, olmak zorundayız.

İbrahim Tatlıses: İçimiz yanıyor ama terörün alçak ve hain yüzüne boyun eğmeyeceğiz. İzmir’imizin başı sağ olsun.

Murat Boz: Güzel İzmir, başımız sağ olsun. Canı pahasına aşağılık teröristleri durduran kahraman şehidimiz Fethi Sekin’e Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Burcu Kara: Seni de kirletmeyi başardılar sonunda...

Ajda Pekkan: Teröre lanet olsun. Teröristler size de...

Ebru Gündeş: Başımız sağ olsun güzel İzmir, yaralılarımızın bir an önce iyileşmesi en büyük tesellimiz.

Belçim Bilgin Erdoğan: Huzur içinde uyu güzel Fethi Abi’miz, hakkını ödeyemeyiz.

Haberin Devamı

Nilüfer: Kendisini siper ederek belki de onlarca canımızın hayatını kurtaran kahraman, ruhun şad olsun.

Acun Ilıcalı: Büyük bir katliamı canı pahasına önleyen kahraman polisimiz Fethi Sekin, mekanın cennet olsun.

Arzu Sabancı: Yiğitlik, kahramanlık mertebesine herkes çıkamaz, onlarca yaşamı canı pahasına kurtaran kahraman polisimiz Fethi Sekin’in mekanı cennet olsun.

Ceyhun Yılmaz: Durdurduğu yerde, durdu. Heykeli yapılmalı bence de... Temsil ettiği duygu kaybolmamalı, sonsuza kadar rahmet ile yâd edilmeli.