Cadde Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu

Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu

25.09.2018 - 17:00 | Son Güncellenme:

Mustafa Topaloğlu (61), bu sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. 'Uzaylı' lakaplı şarkıcının yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Topaloğlu'nun oğlu ve menajerinden açıklama geldi.

Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlunun sağlık durumu

Mustafa Topaloğlu, bu sabah saat 05.30 sularında kalp krizi geçirdi. 61 yaşındaki türkücü, yakınları tarafından Kadıköy’deki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

STENT TAKILDI

Topaloğlu’nun kalbinde bulunan damarların tıkandığı ve anjiyoplasti tekniğini kullanarak stent takıldığı bilgisine ulaşıldı.

ÇAĞLAYAN TOPALOĞLU'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili oğlu Çağlayan Topaloğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Sosyal medyada çıkan kulaktan dolma haberler üzerine ilk ağızdan açıklama yapmak istiyorum. Kıymetli babam Mustafa Topaloğlu'nu, bu sabaha karşı yaşadığı göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye getirdik. Yapılan muayene sonucunda; bir damarın tıkalı olduğu teşhisiyle damara stent takılmıştır. Bilinci açık olan babamız, şu anda yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutulmaktadır. Herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda yarın taburcu edilmesi planlanmaktadır. Merak edip arayan herkese teşekkür ederim."

Haberin Devamı

MUSTAFA TOPALOĞLU'NDAN İYİ HABER

Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi veren menajeri Fatih Dal, "Birkaç gündür bir rahatsızlığı vardı. Hava değişikliğinden ötürü yorgun olduğunu söylüyordu. Mustafa Topaloğlu'nun işleriyle ilgili ciddi bir yoğunluğu var. Bu yoğunluğun oluşturduğu strese bağlı olarak bir kriz yaşandı. Büyük riski atlattı. Müşahede altında tutulacak bir süre. Genel durumu iyi" dedi.

Topaloğlu'nun sevenlerinden dua beklediğini belirten Fatih Dal, "Herkese çok selamı var. Herkesten dua bekliyor. İnşallah iyileşerek daha güçlü bir şekilde buradan çıkacak" şeklinde konuştu.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvuran sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:
"25.09.2018 tarihinde sabah saat 03:00 sıralarında göğüs ağrısı ile Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvuran sayın Mustafa Topaloğlu, akut koroner sendrom ön tanısı ile koroner anjiyografi çekilmek üzere anjiyo ünitesine alınmış, kalp damarlarından birinin tıkanıklığı nedeniyle sorunlu damara stent konulmuştur. Şu an hastamızın bütün parametreleri stabil, şuuru açıktır. Yoğun bakımda tedavi gören hastamızın yarın sabah normal servise alınması planlanmaktadır. "

Haberin Devamı