Cadde Kan içme ritüeli!

Kan içme ritüeli!

28.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

HABD’li yıldız Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly ile zaman zaman ve kontrollü şekilde birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf etti. Bunun bir ritüel kapsamında olduğunu söyleyen oyuncu, “Kontrollü ve sadece birkaç damla...” açıklamasını yaptı.

Kan içme ritüeli

Megan Fox, Glamour dergisinin İngiltere edisyonuna kapak oldu. Nişanlısı Machine Gun Kelly ile zaman zaman ve kontrollü şekilde birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf eden oyuncu, bunu bir ritüel olarak yaptıklarını belirtti. Fox, “Bu açıklamamla kimsenin aklına ‘Game of Thrones’ dizisindeki gibi kadehler gelmesin. Kontrollü ve sadece birkaç damla...” dedi ve ekledi: “Tarot kartları okuyorum, astrolojiyle ilgileniyorum ve dolunay ile yeniay dönemlerinde meditasyonlar yapıyorum. Tüm bunların hepsi kontrollü hareketler.”
Kötü düşüncelerin kendisini etkilediğini belirten yıldız, “Bu enerjiler benim içime işliyor. Sınırlarım ya da duvarlarım yok. Ben de insanım ve kırılganım, hisliyim. Çocuklara zorbalığın kötü bir şey olduğunu öğretiyoruz ama iş ünlülere geldiğinde insanlar zamanlarının çoğunu onları aşağılayarak geçiriyor” şeklinde konuştu.