Cadde 'Karan ritmimi tepetaklak etti'

'Karan ritmimi tepetaklak etti'

09.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Oğlu Karan dünyaya geldiğinde zaman kavramının değiştiğini söyleyen Fahriye Evcen, “Bebeğin, ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Uzun süre kimseden destek almadım” dedi

Karan ritmimi tepetaklak etti

Fahriye Evcen, Prima’nın ‘Dünyalarını Güzelleştirmek İçin Birlikte’ kampanyasıyla, bez ihtiyacı olan çocuklara yardım elini uzatacak. Oğlu Karan’ın doğumuyla hayatında zaman kavramının değiştiğini söyleyen oyuncu, “Bebeğin, ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Uzun süre kimseden destek almadım. Daha hassas oldum. ‘Her çocuk eşit şartlarda mı büyüyor?, ‘Her aile eşit şekilde bebeğine bakabiliyor mu?’ konusunu, derinden hissetmeye başladım” dedi.
Karan’la eğlenceli zaman geçirmeye çalıştığını anlatan Evcen, “Çocuğun sevilmeye ve oynamaya ihtiyacı var. Burak çok iyi bir baba. Yardım anlamında çok şanslıyım. İki senedir uykusuz yaşıyorum. Bazen ‘Kahve içmeye ihtiyacım var’ dediğim zamanlar oluyor. Orada babanın desteği önemli” şeklinde konuştu. İki yıldır ekranlardan uzak kalan oyuncu, “İlgilendiğim projeler var. Dijitalin önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum” açıklamasını yaptı.